Ana SayfaÜnlülerBuse Varol'dan Doğum Öncesi Duygusal Paylaşım

İlgili Postlar

Buse Varol’dan Doğum Öncesi Duygusal Paylaşım

Buse Varol’dan doğum öncesi duygusal paylaşım! Bugün oğlu Burak’ı kucağına almak için hastaneye giden Alişan’ın eşi oyuncu Buse Varol, doğum öncesi yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ünlü şarkıcı Alişan ile dünya evine giren Buse Varol, kısa bir süre sonra bebek müjdesini vererek hayranlarını sevindirmişti. Güzel oyuncunun doğum öncesi son paylaşımı ne oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Buse Varol’dan Şaşırtan Hareket!

Buse Varol’dan doğum öncesi duygusal paylaşım!

Buse Varol’dan doğum öncesi duygusal paylaşım! Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ünlü şarkıcı Alişan ile dillere destan bir düğünle nikah masasına oturan oyuncu Buse Varol, kısa bir süre sonra sevdiklerine hamilelik müjdesini vermişti.

Bugün sabah saatlerinde bebekleri Burak’ı kucaklarına almak üzere hastaneye giden çiftten Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla oldukça duygulandırdı.

Sosyal medya hesabının hikaye kısmından doğum öncesi yaptığı son hazırlıkları paylaşan Buse Varol, eşi Alişan’a seslenerek; hamile olarak uyandığı son günde hissettiklerini paylaştı. 

Alişan ve Buse Varol çifti, bu sabah oğulları Burak'ı kucaklarına almak üzere hastaneye geldi.
Alişan ve Buse Varol çifti, bu sabah oğulları Burak’ı kucaklarına almak üzere hastaneye geldi.

Buse Varol Kimdir?

Bugün yeniden doğuyoruz sevgilim

İşte güzel oyuncu Buse Varol’un o paylaşımı…

“Bugün hamile olarak uyandığım son gün… Koskoca 9 ay boyunca beni bir güncük bile üzmedin… Ellerini üzerimden hiç çekmedin… Hayatımın bu en zorlu ama br  kadar da keyifli zamanlarını sayende harika geçirdim… Bana her konuda inanılmaz destek oldun, en yakın arkadaşım, en güvendiğim insan, sırdaşım, yoldaşım oldun…

Ve ben eminim ki Burak karnımdayken aramızdaki o güçlü bağı sonuna kadar hissetti. Ve hergüne mutlu ilerledi… Hamilelikte bu en önemli şey… Allah seni karşıma çıkararak hayattaki en büyük hediyeyi vermiş bana zaten… Bugün yeniden doğuyoruz sevgilim, aşkımızın içinden yeni bir aşk doğuyor.

Artık gerçek bir aile olmanın tadını çıkarıcaz inşallah. Seni çok ama çok seviyorum… Evimizden iki kişi çıkıp üç kişi dönmenin merakı şimdiden sardı beni… Daha yazacağım milyon tane güzel şey var ama birazını da doğumdan sonraya saklamak istiyorum. Son sözüm iyi ki sen…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler