Ana SayfaKimdirBuse Sinem İren Kimdir?

İlgili Postlar

Buse Sinem İren Kimdir?

Buse Sinem İren Kimdir? Çocuklar Duymasın’ın yeni sezonuna çok kısa bir süre kala efsane dizi Çocuklar Duymasın’ın yeni sezon fragmanı yani 45. bölüm fragmanı yayınlandı! Çocuklar Duymasın’ın yeni sezon fragmanına ise düğün fotoğrafları çekimiyle yeni bir isim damga vurdu! Yeni sezonda Havuç’un eşi olarak katılacak Karadenizli Laz kızı kim? Buse Sinem İren Kaç Yaşında? Buse Sinem İren Aslen Nereli? Buse Sinem İren Hangi Burç?
Bugün Doğan Ünlüler

Buse Sinem İren Kaç Yaşında? Buse Sinem İren Aslen Nereli? Buse Sinem İren Hangi Burç?

Buse Sinem İren 1991 doğumlu ve şu an 27 yaşındadır. Aslen Trabzon Çaykaralı olan Burcu Sinem İren balık burcudur.

Buse Sinem İren Kimdir?

Buse Sinem İren Mimar Sinan Üniversitesi Sanat tarihi mezunudur. Buse Sinem İren’in annesi Sosyal Hizmetler kurumunda çalışmaya devam ediyor, babası ise esnaflık yapıyor. Tiyatroya ilgisi olan Buse Sinem İren İstanbul Halk Tiyatrosu’ndan tiyatro eğitimi almıştır.

20 Mart 2015’de katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında kitleler tarafından bilinirliği artan Buse Sinem İren güler yüzlü yüksek enerjili bir karakterdir. Aynı zamanda Bkm’de Mahsuscuktan Stand Up show isimli bir tek kişilik gösteriye devam etmektedir.

Sosyal medyada ünlü bir Youtuber olan Buse Sinem’in Açık Büfe isimli bir Youtube kanalı bulunmaktadır. Kendi Youtube kanalında Karadeniz şivesiyle sempatikleştirerek dizi film yorumculuğu yapan Buse Sinem İren’i yeni sezonda Çocuklar Duymasın kadrosunda izleyeceğiz.

Buse Sinem İren, Türkiye’de önde gelen komedyenlerden olma gayesiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Tiyatroda da kendini ispat etmeyi başaran Buse Sinem İren Youtube hesabındaki videolarında milyonlarca takipçisini güldürmeyi başararak bir kitle oluşturmuştur. Bkm de yayınlanmaya devam eden Açık Mikrofon isimli bir oyunu da vardır.

Çocuklar Duymasın’a geri dönüşüyle efsane olan Havuç’un eşi olarak katılacak isim Buse Sinem İren’in canlandırdığı Simay karakterini Haluk çok sevecek ve Havuç’la evlenmesine kesin onay verecek. Kayınvalidesi Meltem’le ise pek yıldızları barışmayacak. Buse Sinem İren, dizide ‘Havuç’un (Baran Erdoğan) eşi ‘Simay’ karakterine hayat verecek.

Çocuklar Duymasın’a Yeni Oyuncu Katıldı: Buse Sinem İren

Buse Sinem İren Tiyatro Oyunları

  • Evli ve Zavallı – Temel İle Fadime
  • Çok da Fifi
  • 2014 – İhtiyar Balıkçı ve Deniz

Buse Sinem İren Dizileri

  • 2018 – Çocuklar Duymasın (Simay)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler