Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'a Yeni Oyuncu Katıldı: Buse Sinem İren

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’a Yeni Oyuncu Katıldı: Buse Sinem İren

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan, başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan’ın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosuna, Buse Sinem İren dahil oldu. Çocuklar Duymasın’a Yeni Oyuncu olarak katılan Buse Sinem İren hangi karakteri canlandıracak? Detaylar haberimizde…

Buse Sinem İren Kimdir? Çocuklar Duymasın Havuç’un Evleneceği Laz kızı kim?

Çocuklar Duymasın’a Yeni Oyuncu

Çocuklar Duymasın dizisi yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor! Yepyeni ve güncellenmiş bir oyuncu kadrosu ile yeni sezona girecek olan Çocuklar Duymasın ağustos ayında sezona başlamaya hazırlanıyor.

Geçenlerde paylaştığı bir fotoğrafta Çocuklar Duymasın’ın taşfırın erkeği Haluk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı pala bıyık bıraktığını görmüştük. Bu paylaşım aynı zamanda yenilenmenin ilk belirtisi olarak dikkat çekmişti. Şimdi de yayınlanan yeni sezon fragmanında Çocuklar Duymasın’a yeni gelen kadın başrol oyuncusu izleyiciyle paylaşılmış oldu.

Çocuklar Duymasın’dan Yeni Sezon Fragmanı!

Çocuklar Duymasın 45. yeni sezon fragmanında Havuç’un (Mehmet Baran Erdoğan) ani bir kararla Simay (Buse Sinem İren) adında baskın karakterli bir Karadeniz kızıyla evlendiği görülüyor. Yayınlanan yeni sezon fragmanında gelinlikle kamera karşısına geçen Karadeniz kızı Simay’ın, Havuç karakteri ile romantik ve eğlenceli görüntüleri yeni sezon öncesi heyecan yarattı.

Baskın ve dobra karakteri ile Haluk’un gönlünde taht kuran Karadeniz kızı Simay, kayınvalide Meltem ile ise yıldızını bir türlü barıştıramayacak. Meltem’in evliliğe karşı çıkması da yeni sezon da bizi çok eğlenceli bölümlerin bekleyeceğine işaret.

Çocuklar Duymasın 45. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=hRPkwSgoSpo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler