Ana SayfaKimdirBuse Şimşek Kimdir?

İlgili Postlar

Buse Şimşek Kimdir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin isimli programla en çok birincilik alarak 3 sezon adını duyduğumuz makyaj sanatçısı ve Sosyal Medya Fenomeni Buse Şimşek Kimdir? Buse Şimşek Kaç Yaşında? Buse Şimşek Ne Zaman Doğdu? Buse Şimşek Nerede Doğdu? Buse Şimşek Aslen Nereli? Buse Şimşek Burcu Nedir? Herkesi güzelleştiren Buse Şimşek hakkında merak ettiğiniz her şey özel Kimdir Haberimizde.. İşte Buse Şimşek…

Buse Şimşek Kaç Yaşında? Buse Şimşek Ne Zaman Doğdu? Buse Şimşek Nerede Doğdu?

23 Kasım 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya merhaba diyen Buse Şimşek, 22 yaşındadır.

Buse Şimşek Aslen Nereli? Buse Şimşek Burcu Nedir?

Aslen İstanbullu olan Buse Şimşek, Yay burcudur.

Buse Şimşek Kimdir?

Biyomedikal Mühendisliği ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümlerinden başarıyla mezun olan Buse Şimşek, 6 yıldır makyaj sanatçılığı yapmaktadır.
Öte yandan akademi çıkışlı olan Buse Şimşek, estetik ve güzellik alanlarında uzmanlaşmıştır. Kendisine ait Güzellik Merkezi olan Buse Şimşek, aynı zamanda profesyonel makyaj ve kalıcı makyaj eğitmenidir. Şu sıralar birkaç özel üniversitede genç yaşına rağmen full donanımıyla öğrencilerine eğitim veren Buse Şimşek, pek çok defile, dizi ve kliplerde çalışmıştır.
Buse Şimşek, Show Tv’nin reyting rekorları kıran programı olan Kuaförüm Sensin’de en uzun süre yarışan ve en çok birincilik alan fenomen yarışmacısı olmuştur.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler