Ana SayfaÜnlülerBuse Narcı'dan direk dansı! Yürek hoplatan görüntüler haberimizde...

İlgili Postlar

Buse Narcı’dan direk dansı! Yürek hoplatan görüntüler haberimizde…

Buse Narcı’dan direk dansı! Geçtiğimiz günlerde Sinan Akçıl ile sürpriz şekilde ayrılan Buse Narcı, direk dansı yaptı. Buse Narcı’nın yürek hoplatan direk dansı görüntüleri haberimizde…

Buse Narcı: Sinan İki Kişilikli!

Buse Narcı direk dansı yaptı

Geçtiğimiz günlerde Sinan Akçıl ile kısa süreli bir aşk yaşayan ve jet hızı ile ayrılık yaşayan Buse Narcı, birçok ünlü isim günü direk dansı yaptı. Direk dansı yapmaya merak salan Buse Narcı, dans görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Buse Narcı Kimdir?

İşte Buse Narcı’nın direk dansı görüntüleri

Buse Narcı, geçtiğimiz ay Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başlamıştı. Akçıl ile yaşadığı aşk konusunda “Sinan’ın da söylediği gibi; çok yeni bir ilişki ama güzel gidiyor, çok mutluyuz. Sinan benim Yunan heykelim, ben ona öyle sesleniyorum.” şeklinde konuşan Narcı’nın bu sözlerinin ardından Sinan Akçıl’dan şaşırtan bir açıklama gelmişti. Akçıl, sahneden yaptığı açıklamada “Buse çok değerli bir insan. Ama olmadı. Tanışma faslında sonlandırdık. Elinden tuttuğum kadın, kalbimin gerçek sahibidir.” diye konuşmuştu. Sinan Akçıl’ın ayrılık açıklamasının ardından konuşan Buse Narcı, Akçıl’ın açıklamasına şaşırdığını ifade ederek “Ayrıldığımızı ben de gazetelerden okudum. Bir de bunun ortak kararımız olduğunu söylemiş. Kahkaha ile güldüm. Sinan ikinci kişiliği ile bu kararı almış. Ayrıca bir ilişkinin sonlanması için önce başlaması gerekiyor. Kendisi iyi bir şarkı sözü yazarı ama bu işleri bırakıp senaryo yazsa daha iyi olacak. Arkadaşlığımızı kendi yazdı, oynadı ve yönetti.” diye konuşmuştu.

Sinan Akçıl kimdir?

Buse Narcı, şimdilerde evli ve bir çocuk babası olan usta oyuncu Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Kendisinden 21 yaş büyük Özcan Deniz ile aşk yaşayan Narcı, şimdilerde dizi oyunculuğu yapıyor.

Özcan Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler