Ana SayfaÜnlülerBuse Narcı: Sinan İki Kişilikli!

İlgili Postlar

Buse Narcı: Sinan İki Kişilikli!

Sinan Akçıl ile kısa süreli bir beraberlik yaşayan Buse Narcı’dan Akçıl hakkında şok sözler. Buse Narcı, bir süre beraber olduğu ünlü popçu hakkında neler söyledi? Ne gibi ağır ithamlarda bulundu? işte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Buse Narcı’dan ayrılan Sinan Akçıl, üç günde yeni aşka yelken açtı!

Sinan Benim Yunan Heykelim

Çok kısa bir süre önce yakışıklı müzisyen Sinan Akçıl ile birliktelik yaşayan genç oyuncu Buse Narcı; bir alışveriş merkezinde kendisine ilişkisini soran muhabirlere, Akçıl hakkında “Sinan’ın da söylediği gibi; çok yeni bir ilişki ama güzel gidiyor, çok mutluyuz. Sinan benim Yunan heykelim, ben ona öyle sesleniyorum.” diyerek aşkını itiraf etmişti.

Buse Narcı Kimdir?

Elinden Tuttuğum Kadın, Kalbimin Gerçek Sahibidir

Mutluluğu kısa süren çiftten Sinan Akçıl, Bodrum’da sahne aldığı bir mekanda Narcı ile ayrıldıklarını belirterek “Buse çok değerli bir insan. Ama olmadı. Tanışma faslında sonlandırdık. Elinden tuttuğum kadın, kalbimin gerçek sahibidir” demişti. Bu açıklamayı yaptıktan bir gün sonra Sinan Akçıl, model sevgilisi Gizem Kayalı ile magazin basını tarafından görüntülenmişti.

Kendi Yazdı, Oynadı ve Yönetti

Genç oyuncu ile yollarının ayrıldığını ve hayatında yeni biri olduğunu söyleyen Sinan Akçıl için Buse Narcı, açtı ağzını yumdu gözünü. Nişantaşı’nda muhabirlerin Akçıl hakkındaki sorularını yanıtlayan genç oyuncu şu açıklamayı yaptı:

“Ayrıldığımızı ben de gazetelerden okudum. Bir de bunun ortak kararımız olduğunu söylemiş. Kahkaha ile güldüm. Sinan ikinci kişiliği ile bu kararı almış. Ayrıca bir ilişkinin sonlanması için önce başlaması gerekiyor. Kendisi iyi bir şarkı sözü yazarı ama bu işleri bırakıp senaryo yazsa daha iyi olacak. Arkadaşlığımızı kendi yazdı, oynadı ve yönetti.”

3 yıl önce kendinden 21 yaş büyük olan Özcan Deniz ile aşk yaşamaya başlayarak adını duyuran Buse Narcı, geçen yaz Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak ile flört etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler