Ana SayfaÜnlülerSertab Erener: Bazı kadınlar insanların daima kötü olmasını istiyor

İlgili Postlar

Sertab Erener: Bazı kadınlar insanların daima kötü olmasını istiyor

Sertab Erener: Bazı kadınlar insanların daima kötü olmasını istiyor. Bodrum’da konser veren ünlü şarkıcı Sertab Erener, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erener, kadın meslektaşlarını dinleyicilerine şikayet ederek ‘Bazı kadınlar insanların daima kötü olmasını istiyor’ dedi. Detaylar haberimizde…

Sertab Erener’den Havuz Şov!

Sertab Erener’den unutulmaz Bodrum konseri

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Bodrum’da konser verdi. Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan Erener, konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. En sevilen şarkılarını seslendiren Sertab Erener, sahne şovları ile de göz doldurdu.

Sertab Erener kimdir?

Sertab Erener meslektaşlarını şikayet etti

Sertab Erener, konuklarına günümüz şarkıcıları olan meslektaşlarını şikayet etti. Erener, “Şimdiki şarkıların içi o kadar boş, bomboş ki… Bazı kadınlar var, insanlar daima kötü olsun istiyor. Çok garip. Sesler soundlar hep aynı. Doksanlarda romantizm, şiirsellik ve duygu vardı. Ben kendimi şanslı hissediyorum. Besteler, güfteler düzenlemeler güzeldi. Şimdi o ahengi maalesef bulamıyoruz.” diye konuştu.

Sertab Erener’den duyarlı davranış

Sertab Erener’i dinlemeye gelenler arasında engelli bir hayranı da vardı. Erener’in şarkıları ile heyecanlanan hayranı, ara ara ailesinin yardımı ile ayağa kalkıp dans etti. Bu durumu fark eden Sertab Erener, “Senin sevgin kazanabilmek ne büyük bir mutluluk.” dedi. Erener’in bu sözleri hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Bodrum konseri sırasında kadın meslektaşlarını dinleyicilerine şikayet ederek ‘Bazı kadınlar insanların daima kötü olmasını istiyor’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler