Ana SayfaÜnlülerBuse Narcı: Özcan ve Sinan Yanlış Seçimlerdi!

İlgili Postlar

Buse Narcı: Özcan ve Sinan Yanlış Seçimlerdi!

Buse Narcı: Özcan ve Sinan yanlış seçimlerdi! Ekranların aranan yüzlerinden olan genç oyuncu Buse Narcı, daha önce birliktelik yaşadığı Özcan Deniz ve Sinan Akçıl hakkında neler söyledi? Genç oyuncu ekranlara neden ara verdi? Bundan sonraki projeleri neler? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Buse Narcı’dan Bomba İtiraflar

 Buse Narcı: Özcan ve Sinan yanlış seçimlerdi!

Buse Narcı: Özcan ve Sinan yanlış seçimlerdi!Ekranların aranılan yüzlerinden birisi olan genç oyuncu Buse Narcı, son dönemde yaşadığı sansasyonel aşklarla magazin gündeminde üst sıralarda yer almıştı.

En son ünlü popçu Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkın bittiğini gazetelerden öğrenen genç oyuncu Buse Narcı, Akçıl hakkında zehir zemberek bir açıklama yapıp, “Ayrıldığımızı ben de gazetelerden okudum. Bir de bunun ortak kararımız olduğunu söylemiş. Kahkaha ile güldüm. Sinan ikinci kişiliği ile bu kararı almış. Ayrıca bir ilişkinin sonlanması için önce başlaması gerekiyor. Kendisi iyi bir şarkı sözü yazarı ama bu işleri bırakıp senaryo yazsa daha iyi olacak. Arkadaşlığımızı kendi yazdı, oynadı ve yönetti.” demişti.

Buse Narcı ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor

Üzerimde uğursuzluk var!

Milliyet Gazetesinden Seçkin Şervardır’ın bugünki haberine göre yeni açıklamalar yapan Buse Narcı, daha önce aşk yaşadığı Özcan Deniz ve Sinan Akçıl’ın yanlış seçimler olduğunu ifade etti.

Konu ile ilgili, “Her kadının başına gelebiliyor ama ben biraz fazla yaşadım. Üzerimde uğursuzluk var. Bundan sonra işime, okuluma, aileme ve köpeklerime odaklanacağım. Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş. Artık sıcak süt bile içmiyorum” şeklinde konuşan Buse Narcı; “hayal kırıklıklarınız oldu mu?” sorusuna ise, ” Zaten en başında nelerin olabileceğini kestirebiliyorum. Romantiğim, belki de tüm bunlar bu yüzden olabilir” yanıtını verdi. Bu sene ekrana ara verdiğini söyleyen oyuncu, “Sadece sinema yapmayı düşünüyorum. Diziler çok zaman aldığı için okulumu bitiremiyorum” diyerek cevap verdi.

Buse Narcı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler