Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki kayıp mı? İlk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki kayıp mı? İlk açıklama geldi!

Aleyna Tilki kayıp mı? İlk açıklama geldi! Aleyna Tilki’nin annesinin yaptığı kayıp açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Aleyna Tilki hayranlarına büyük panik yaşatan kayıp haberinin aslı var mı? Aleyna Tilki kayıp mı oldu? Sonunda beklenen açıklama geldi. Aleyna Tilki hakkında çıkan kayıp haberinin aslı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’nin annesinden şok: Kızım kayıp!

Aleyna Tilki kayıp mı?

Emrah Karaduman ile yollarını ayırdığı ve sosyal medya hesabından Karaduman için yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin kayıp olduğu duyuldu. Aleyna Tilki’nin annesi Havva hanım, sosyal medya hesabından kızı Aleyna Tilki’nin kayıp olduğunu açıkladı. Anne Havva hanımın kayıp açıklaması neticesinde, genç şarkıcının hayranları büyük bir panik yaşadı.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki’den kayıp açıklaması

Kayıp haberleri ile sevenlerinin telaşlandığı Aleyna Tilki, annesinin hakkında yaptığı kayıp açıklamasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kayıp olmadığını açıklayan Tilki, “Ne yani insanlar ağlayamaz mı? Kalpleri kırılamaz mı? Şaka gibi. Kayıp falan olmadım. Şu an evimde, odamdayım. Birazdan uyuyacağım.” şeklinde açıklama yaptı. Aleyna Tilki’nin açıklaması, hayranlarına rahat bir nefes aldırdı.

Neler oldu?

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından Emrah Karaduman’a yönelik “Bir daha can yakma. Gün gelir barışırız konuşuruz ama bu zehiri atma zorunluluğum vardı.” diye yazdı. Emrah Karaduman’ı sosyal medya hesabından da silen Tilki, “Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor… Ben yaşadım oradan biliyorum. Aslolan önemsediğiniz kadar önemsenmek, değer verdiğiniz kadar değer görmek olmalı. Ayıplıyorum. Çok vefalı büyümemden mi,farklı bir vicdanla büyümekten mi,bana emek verenlere inanılmaz vefa hissetmekten mi garipsiyorum bunları bilmiyorum.Belki de ben fazla düşünceliyimdir,sorun bendedir. Bu yüzden Ayıplıyorum sadece… Başka bir şey yapmıyorum. Kibarca,içten içe..Kibarca kırılıyor kalbim… Sessizce kırıldı hep. Bana bile haber vermedi… O derece vefalı…” şeklinde paylaşım yaptı. Aleyna Tilki, gözyaşları içinde bir video çekimi de yaptı ve videoda “Bugüne kadar halk ne istediyse onu yaptım, kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Bugünden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler