Ana SayfaÜnlülerBurcu Güneş Evleniyor!

İlgili Postlar

Burcu Güneş Evleniyor!

43 yaşındaki güzel popçu Burcu Güneş, 6 yıllık sevgilisi Hakan Kutal ile 2019 yılı içinde nikâh masasına oturacaklarını açıkladı. Güneş, düğün için Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’un düşünülen yerler arasında olduğunu söyledi.

Burcu Güneş’ten çok konuşulacak açıklamalar…

İki gelinlik giyecek!

Her çıkardığı şarkıyla dikkat çeken ünlü sanatçı Burcu Güneş, Serhat Tekin’in sunduğu ‘Serhat’la Kayıttayız’ radyo programına konuk oldu. Program boyuncu çarpıcı açıklamalarda bulunan her yaptığı şarkı ile gündemden düşmeyen başarılı şarkıcı Güneş müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı.

Başarılı şarkıcı  Burcu Güneş, 6 yıldır birlikte olduğu menajeri Hakan Kutal’la evleneceğini duyurdu. 2019 yılında nikah masasına oturmaya hazırlanan  Güneş, ‘2019’da evleneceğim. Düğünü Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’da yapmayı düşünüyoruz. İkizler burcu olduğum için gelinliklerden biri çocuksu, diğeri ise kraliçe asaletinde olacak.’ dedi.

Burcu Güneş Kimdir?

Anne olmayı çok istiyor!

Anne olmayı, çok istediğini ifade eden başarılı ve güzel şarkıcı Burcu Güneş, şu anki yoğun çalışma temposu ve gerçekleştirmeyi bekleyen projeleri nedeniyle bu isteğinin şu an için maalesef mümkün olmadığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler