Ana SayfaÜnlülerBendeniz: IQ’m 156 5 Dakikada Şarkı Yazarım

İlgili Postlar

Bendeniz: IQ’m 156 5 Dakikada Şarkı Yazarım

Müzik kariyenin 25. yılında albüm çıkartan Bendeniz, geçen yıllara rağmen hiç değişmediğinin altını çizdi. 45 yaşında olan Bendeniz, yaşına rağmen hiç değişmediğini enerjisinin hiç düşmediğini söyledi. Bendeniz’in herkesin dikkatini çekecek açıklamaları haberimizde…

Bendeniz Sesi İle Büyüledi!

Bendeniz: IQ’m 156 5 Dakikada Şarkı Yazarım

Bendeniz Kimdir?

Türk popunun önde gelen isimlerinden Bendeniz, bir döneme damga vurmuş şarkılarından oluşan ‘Best Of’ albümünü müzik kariyerinin 25. yılında müzikseverlerle buluşturdu. Şarkıcının ‘Ya Sen Ya Hiç’, ‘Güvendiğim Dağlara’, ‘Ağlayayım mı’, ‘Müjdeler Ver’ gibi klasikleşmiş parçalarından oluşan çalışma, kısa zamanda en çok satılan albümler arasındaki yerini aldı. Bendeniz bu başarısıyla yıllar geçmesine rağmen hiçbir şey kaybetmediğini herkese kanıtlamış oldu.

Bir Döneme Damgasını Vuran Bendeniz’in Büyük Değişimi!

Günaydın’a konuşan Bendeniz, “Albümünün bu kadar ilgi duyulacağını biliyor muydunuz” sorusuna, “Bekliyordum açıkçası. 25 yıllık bir emek var sonuçta. Hem beni özleyenlere ulaşmak, hem de yeni jenerasyonun duygu yoğunluğu yüksek gençlerini kendimize çekmek istedik. 156 IQ’um var benim. Kafam bunlardan çok daha iyi çalışır. Bu şarkı tutmuş, ben de öyle bir şarkı yazayım’ desem beş dakikada yazarım ama huzursuz olurum. Yazmış olmak için yazmam. Yaşanmışlık olması lazım.” Açıklaması ile şarkıyı yazmanın basit olduğunu, yazmadan önce yaşamış olması gerektiğinin altını çizdi.

Bendeniz “Ne Siz Unuttunuz Ne O Unuttu”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler