Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy'un Evliliğini Sahte Hesap Mı Bitirdi?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’un Evliliğini Sahte Hesap Mı Bitirdi?

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında ünlü iş adamı Berk Suyabatmaz’la dünya evine giren Burcu Esmersoy bu sene Eylül ayında ani bir kararla boşanmaya karar vermişti. Boşanma nedeni olarak aralarındaki ilişkinin eskisi gibi olmadığı yönünde üstü kapalı bir açıklama yapan Esmersoy olayın detaylarına değinmemeyi tercih etmişti. Bugün ortaya çıkan ilginç bir iddia Burcu Esmersoy’un evliliğini sahte hesap mı bitirdi? sorusunu akıllara düşürdü.

Boşanmayı Burcu Esmersoy İstedi

Bir buçuk sene önce büyük bir aşkla dünya evine giren Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz’ın evliliği Eylül ayında son bulmuştu. Boşanma hakkında çok fazla detay olmasa da, evliliği sonlandırma kararı alan tarafın Burcu Esmersoy olduğu ortaya çıkmış ve Esmersoy bu olay hakkında sadece evliliklerini artık yürütemediklerini dile getiren bir açıklama yapmış aldatma gibi bir durum yaşanmadığını belirtmişti.

Burcu Esmersoy: Evliliğe Sonradan Alıştık

Sosyetenin Çapkın Adamı İddiaları Haklı Çıkardı

Sosyetenin en çapkın adamlarından olan Berk Suybatmaz‘ın Burcu Esmersoy’la olan evliliği çok konuşulmuştu. Çiftin mutlu ilişkilerini evlilik hayatında bulamayacakları ve Berk Suyabatmaz’ın evliliğe adapte olamayacağı konusunda pek çok yazı yazılmıştı. Çiftin boşanmasından kısa bir süre sonra gece hayatına geri dönen Suyabatmaz kendisi hakkındaki bu iddiaların yeniden gündeme gelmesine neden olmuştu.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy’un Evliliğini Sahte Hesap Mı Bitirdi?

Burcu Esmersoy boşanırken herhangi bir ihanet olmadığını açıklasa da bugün ortaya çıkan iddialar kafaları karıştırdı. İddialara göre evliliğinde Berk Suyabatmaz’ın kendisine olan ilgisinin eskisi gibi olmadığını fark eden Esmersoy, Instagram’dan sahte bir hesap açarak eşine mesaj atmış. Berk Suyabatmaz’ın bu sahte güzele aldanarak karşılık vermesi de ikilinin ilişkisine son noktayı vurmuş ve Burcu Esmersoy eşinin kendisini aldatacağı ihtimaline dayanamayarak evliliğini sonlandırma kararı almış.

Burcu Esmersoy Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler