Ana SayfaKimdirBurcu Bakdur Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Bakdur Kimdir?

Murat Boz’la aşk yaşadığı iddia edilen Burcu Bakdur kimdir? Burcu Bakdur kaç yaşında? Burcu Bakdur aslen nereli? Burcu Bakdur hangi burç? Burcu Bakdur hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Burcu Bakdur Kaç Yaşında? Burcu Bakdur Aslen Nereli? Burcu Bakdur Hangi Burç?

Burcu Bakdur 14 Haziran 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Burcu Bakdur, İkizler burcudur.

Burcu Bakdur Kimdir?

Burcu Bakdur eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. YouTube’da ilk konsept içeriğin sahibi olan isimlerden biri olan Burcu Bakdur bir dönemlerin efsanesi “Nedir” kanalının sunuculuğunu yapmıştır.

Açıklayıcı anlatımın yanı sıra iğneleyici sözleri ve sosyal mesajları ile öne çıkan Burcu Bakdur’un en çok sevilen videolarından biri de  Cem Yılmaz’la birlikte açıklamasını yapmış olduğu Klişe Nedir? isimli video olmuştur.

Sempatik tavırlarıyla kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Burcu Bakdur, bu programın ardından göz önünden çekilmiştir. Bir süre sonra  Amerika’ya yerleşen ve Amerika’da evlenen Burcu Bakdur’un evliliği kısa sürmüş ve boşandıktan bir süre sonra Türkiye’deki yaşamına geri dönmüştür.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler