Ana SayfaKimdirNigar Muharrem Kimdir?

İlgili Postlar

Nigar Muharrem Kimdir?

“Sevir Sandım” şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Nigar Muharrem kimdir? Nigar Muharrem kaç yaşında? Nigar Muharrem albümleri neler? Nigar Muharrem aslen nereli? Nigar Muharrem Hangi Burç? Nigar Muharrem hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Nigar Muharrem Kaç Yaşında? Nigar Muharrem Aslen Nereli? Nigar Muharrem Hangi Burç?

Nigar Muharrem 1 Ocak 1995 tarihinde Azerbeycan’da dünyaya gelmiştir. Aslen Azerbeycanlı lan Nigar Muharrem, Oğlak burcudur.

Nigar Muharrem Kimdir?

Nigar Muharrem eğitim hayatını Azerbeycan’da tamamlamıştır. Çocuk yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Nigar Muharrem adını sosyal medya ayarıcılığıya duyurmuştur. Instagram ve TikTok hesabından yayımladığı kısa şarkı videolarının ardından YouTube’a yüklediği coverlar ile kısa zamanda fenomen olan Nigar Muharrem adından övgüyle bahsettirmeyi başarmıştır.

Özellikle “Neredesin Sen”, “Hep Sonradan”, “Neylersen”, “Başka Birisini Sevebilmirem”, “Vazgeçtim, Karadeniz Türküleri”, “Yalan Deyir”, “Koyverdin Gittin Beni”, “Ona Göre” gibi parçalara yaptığı coverlar ile müzik tutkunlarından büyük beğeni görmüştür. Şimdilik sadece sosyal platformlardan dinleyicisiyle buluşan Nigar Muharrem’in Instagram’da 292 bin takipçisi, YouTube’da 644 bin abonesi bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler