Ana SayfaÜnlülerBurak Sergen Taburcu Oldu!

İlgili Postlar

Burak Sergen Taburcu Oldu!

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Burak Sergen taburcu oldu. Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Peki ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl? İşte tüm detaylar;

“Daha İyi Solunuma Ulaşabilmesi Adına Entübe Edilmiştir”

Burak Sergen’in eski eşi olan Işıl Sergen, “Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak, bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

Burak Sergen’den Kötü Haber!

Oyuncu Burak Sergen’in nişanlısı olan Nihan Ünsal, ünlü sanatçının bugünki son sağlık durumuyla ilgili sosyal medya sayfasından açıklama yaptı.

Nihan Ünsal şu ifadelere yer verdi; 

“Burak’ın durumunda değişiklik yok. Hala yoğun bakımda entübe durumunda. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz. Burak’ın en yakın zamanda aramıza döneceğine inanıyorum” dedi.

Burak Sergen Yoğun Bakımdan Çıktı

Covid-19’a yakalandığı tespit edilen ve yoğun bakıma alınan oyuncu, solunum güçlüğü yaşayınca 22 Nisan’da entübe edilmişti. 60 yaşındaki oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını, normal odaya alındığını ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Burak Sergen Kimdir?

Burak Sergen Taburcu Oldu!

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu uzun zamandır yoğun bakımda tedavi altındaydı. Burak Sergen’den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüsü atlattı.

Bugün taburcu olan Sergen hastane çıkışı ’45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. Yendiğime çok mutluyum bu hastalığı. Berbat bir şey ve çok ciddiye alınması gereken bir şey” açıklamasını yaptı.

Burak Sergen’in doktoru ise “Evde rehabilitasyon süremiz olacak. Tabi kontrol ve takiplerim devam edecek. Biz yine hastamızı evine sağlıklı bir şekilde uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler