Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTürk Rock Müzik Sanatçısı Barış Gülay Avrupa 'da Hangi Ödüle Layık Görüldü...

İlgili Postlar

Türk Rock Müzik Sanatçısı Barış Gülay Avrupa ‘da Hangi Ödüle Layık Görüldü…

Avrupa’da yaşayan Türkler’in oylarıyla “Yılın En İyileri”nin seçildiği organizasyonda ödülünü, Avrupalı Bayan Gazetesi ve Avrupalı Bayan Dergisi imtiyaz sahibi Çiğdem Bora’dan alan  Barış Gülay, gururumuz oldu. Ünlü Rock Star neler neler söyledi? İşte Detaylar…

Barış Gülay Avrupa ‘da Hangi Ödüle Layık Görüldü…

Mustafa Berru(12), Derin Lena(8), Emir Ali K. (8) adlı üç çocuk annesi başarılı sanatçı Harbiye Crown Plaza’da çekilen bir video ile açıklanan ödül törenine pandemi dolayısıyla katılamayan Barış Gülay ve diğer sanatçılara ödülleri kendilerine gönderildi.

Pandemi Koşullarında Zoru Başardık”

Güzel star Barış Gülay;  “Beni bu ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Çok mutluyum, heyecanlıyım, gururluyum. Pandemi koşullarında zoru başardık. Ödülümü tüm ekip ve çalışma arkadaşlarım adına kaldırıyorum.” şeklinde konuştu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla güzelliğiyle göz dolduran sanatçı, başarılarıyla da “Bravo!” dedirtti. Organizasyonda, İrem Derici Yılın En İyi Bayan Pop Sanatçısı, Gülben Ergen Yılın En İyi Bayan Sanatçısı Onursal Ödülü, Ziynet Sali Almanya’da Yılın En Çok Sevilen Bayan Sanatçısı, Nihan Akın, Tuğba Yurt Pop Müzik dallarında, En İyi Radyo Programı dalında Nr1 Fm’de  “Morning Show” ile Kadir Çetin, En İyi Müzik Kanalı Genel Yayın yönetmeni “Nr1” ile Bilal Özbilge, Yılın En İyi Yapımcısı dalında Söylemezsem Olmaz Programı ile “Beyaz Tv”, Özgür Aras En İyi İletişim Danışmanı, Ender Saraç Yılın En İyi Sağlık Programı dalında Show Tv’deki programı “Sağlıklı Günler” ile ödüllerini aldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler