Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit'ten Komşularla Alakalı Şaşırtan Yorum

İlgili Postlar

Burak Özçivit’ten Komşularla Alakalı Şaşırtan Yorum

Burak Özçivit için geçen günlerde komşuları ile arasının bozulduğunu, bozulmasının sebebi ile otomobil merakının olduğu iddia edilmişti. Burak Özçivit geçen günlerde görüntülendi ve komşuları ile alakalı şaşırtan yorumda bulundu. Detaylar haberimizde…

Burak Özçivit’ten Komşularla Alakalı Şaşırtan Yorum

Son günlerde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. İddialardan biri, Burak Öçivit’in 6 aracının olması sebebi ile komşularıyla arasının bozulduğu bundan dolayı 2 aracını satacağı yönündeydi. Diğer bir iddia ise güzel oyuncu Fahriye Evcen’in yanaklarına dolgu yaptırdığı yönündeydi. Çift haklarında çıkan iddialara cevap vermekte gecikmedi.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve oyuncu eşi Fahriye Evcen önceki gece yemek yedikleri bir mekandan çıkarken görüntülendi.Mekan çıkışında arkadaşlarıyla vedalaşan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Vip araçlarına geçerken muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Burak Özçivit Kimdir?

Acarkent’te oturdukları lüks villalarında 6 arabası olan çiftin, komşularının park yeri bulamaması nedeniyle iki arabayı satışa çıkardığı iddialarına Burak Özçivit, “Yok öyle bir şey. Her şey yolunda” diyerek cevap verdi. Fahriye Evcen’in yanaklarına dolgu estetiği yaptırdığı yönünde çıkan haberlere karşı Evcen, “Haberlerin doğruluğu yok” diyerek cevap vererek iddiaları yalandı. Soruların ardından araçlarına geçen ünlü çift evlerinin yolunu tuttu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler