Ana SayfaDizilerBurak Deniz Hangi Diziye Transfer Oluyor?

İlgili Postlar

Burak Deniz Hangi Diziye Transfer Oluyor?

Burak Deniz, Maraşlı dizisiyle kariyerinde zirve yaptı. Oyunculuğunu bu diziyle konuşturan yakışıklı oyuncuya dizi teklifleri yağıyor. Maraşlı dizisinin final yapma kararından sonra, ünlü oyuncunun başka bir diziyle görüşme yaptığı haberleri çıktı. Burak Deniz, hangi sevilen diziye transfer oluyor?

Burak Deniz kimdir?

Burak Deniz Hangi Diziye Transfer Oluyor?

Burak Deniz, Maraşlı dizisinde canlandırdığı karakterle akıllara kazınacak. Oyunculuğunu bu karakterle ispatlayan yakışıklı oyuncuya, dizinin final yapma haberleri çıkmasından sonra teklifler yağıyor. Burak Deniz’in, perşembe akşamları yayınlanan Gülseren Budaycıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisiyle görüştüğü ve anlaştığı konuşuluyor.

BURAK DENİZ CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRACAK?

Burak Deniz’in, Camdaki Kız dizisiyle görüşme yaptığı magazin kulislerinde konuşuluyor. Oyunculuğunun zirvesinde olan ünlü oyuncu, diziyle anlaştığı kesinleşmedi. Camdaki Kız dizisi, sezon finaliyle bu akşam ekrana gelecek.

Eğer Burak Deniz, diziyle anlaşırsa kış sezonundaki bölümlerinde yer alacak. Merak konusu olan Burak Deniz’in, Maraşlı dizisinde canlandırdığı karakterden sonra nasıl bir karakter canlandıracağı oluyor.

Ünlü oyuncunun hayranları, onu nasıl bir karakterle tekrar ekranda göreceğini merakla bekliyor.

BURAK DENİZ’İN OYNADIĞI DİZİLER!

Maraşlı

Yarım Kalan Aşklar

Bizim Hikaye

Aşk Laftan Anlamaz

Gecenin Kraliçesi

Tatlı Küçük Yalancılar

Medcezir

Kaçak

Kolej Günlüğü

Sultan, gibi dizilerde yer aldı.

Zirveye emin adımlarla tırmanan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, bakalım yeni anlaştığı dizide hangi karakterle ekrana gelecek?

Maraşlı Dizisinin Final Kararı Kesinleşti! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler