Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBugün Vizyona Giren Direniş Karatay Filminin Basın Gösterimi Keyif Verdi

İlgili Postlar

Bugün Vizyona Giren Direniş Karatay Filminin Basın Gösterimi Keyif Verdi

Bugün Vizyona Giren Direniş Karatay Filminin Basın Gösterimi Keyif Verdi

Anadolu Selçuklu Devleti’nin topraklarını Moğollara karşı korumak için halkı örgütleyen Emir Celaleddin Karatay’ı merkezine alan filmin basın gösterimi, oyuncuların da katılımıyla yapıldı. Filmin basın gösterimi keyifli anlara imza attı.

Filmin Konusu Ne?

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karatay bu baskılara karşı halkı büyük bir direnişe hazırlamayı planlar. Tüm tecrübesi ve gücü ile direniş hazırlıklarına başlayan Celaleddin Karatay, gencinden yaşlısına, kadın erkek demeden Anadolu’nun sessiz kahramanlarını da yanına alır.

Filmin Basın Gösterimi İzleyenlere Keyif Verdi

Filmde baş rolü canlandıran Mehmet Aslantuğ, filmin gösterim öncesi açıklamalarda bulundu. Mehmet Aslantuğ, yaptığı açıklamada filmin sadece tarih kitabı olmadığının altını çizdi. Filmde farklı bir anlatım olduğunu söyleyen Aslantuğ, izleyicilerin beğeneceğini düşündüğünü söyledi.

Filmde başka bir karakteri canlandıran Yurdaer Okur, Konya’da çekimlerin çok güzel olduğunu ve filmin ortaya çıkması için çok büyük emekler harcandığını söyledi.

Bugün Vizyona Giren Direniş Karatay Filminin Basın Gösterimi Keyif Verdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler