Ana SayfaKültür ve SanatFilmler18 Günde Parasız Film Çekti, Amerika'dan Ödül Aldı!

İlgili Postlar

18 Günde Parasız Film Çekti, Amerika’dan Ödül Aldı!

Yönetmen Tolga Karaçelik “Kelebekler” filmi ile Amerika Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Büyük Jüri Ödülü‘nün sahibi oldu. Türkiye’de, bu ödülü alan ilk yönetmen olarak sinema tarihine geçen Tolga Karaçelik’in, drama-komedi türündeki “Kelebekler” filmi, güçlü oyuncu kadrosuyla 30 Mart’ta vizyona giriyor…

18 Günde Parasız Film Çekti, Amerika'dan Ödül Aldı!

Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği, başrollerini; Ezgi Mola, Ercan Kesal ve Hakan Karsak gibi usta oyuncuların paylaştıkları “Kelebekler” filmi Amerika’nın en önemli film festivallerinden biri olan Sundance Film Festivali’nde, Dünya Sineması Büyük Jüri Ödülüne layık görüldü.

 “Kelebekler” Genç Sinema Öğrencileri İçin Öncü Niteliğinde!

Bu yıl 32’ncisi düzenlenen, dünyanın en prestijli festivallerinden birisi olan Sundance Film Festivali’nde; “Kelebekler” filmiyle Büyük Jüri Özel Ödülünü kazanarak ülkemizin sinema tarihine imzasını atan ilk yönetmen Karaçelik; “Bu ödül, bu filmin 18 günde çekilmesini sağlayan ekibime… Bunu biz yaptık! Artık herkesin. Filmi 18 günde, parasız çektik. Bunun genç sinema öğrencileri için anlamı çok kıymetli. Çok mutluyum” şeklinde açıklama yaptı.

18 Günde Parasız Film Çekti, Amerika'dan Ödül Aldı!

Kelebekler Filminin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Drama-komedi türündeki film yapımı, konu olarak; birbirini çok az tanıyan üç kardeşin, yıllardır haber alamadıkları babalarını aramalarıyla, bir araya gelmelerinin hikayesini sunuyor.

Kelebekler, usta oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Filmde; Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin gibi önemli isimler başrolü paylaşıyor.

Ülkemizin, Dünya Sineması Büyük Jüri Ödülüne sahip ilk yönetmeni olarak, sinema tarihine geçen Tolga Karaçelik’in Kelebekler filmi, 30 Mart Cuma günü vizyona girerek izleyicilerle buluşacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler