Ana SayfaDizilerBu Kızın Öyküsü ilk kez TV'de yayınlanıyor

İlgili Postlar

Bu Kızın Öyküsü ilk kez TV’de yayınlanıyor

Kanal D yaz ayları için özel bir planlama yaparken kanalda Bu Kızın Öyküsü adlı belgesel de yayına alındı. İşte son gelişmeler.

Bu Kızın Öyküsü adlı yapım ilk olarak Blu TV’de yayınlanmıştı. Aynı yayın grubuna ait Blu TV ve Kanal D, bu kapsamında yayınları ortak olarak da yayınlarken Blu TV’de yayınlanan özel içeriğin internetin ardından ilk defa Kanal D ekranlarında yayınlanması dikkat çekti.

Özel yapımları ile dikkat çekiyor

Bu Kızın Öyküsü dışında Masum, 7 Yüz ve Sifir Bir-Bir Zamanlar Adana’da gibi özel yapımları ile dikkat çeken Blu TV, üstelik özel, özgün yapımları ile dikkat çekiyor. Platformda yüksek izlenme oranlarına ulaşan Bu Kızın Öyküsü, ilk defa bir televizyon kanalında yer aldı.

Bu Kızın Öyküsü kadınlar gününe özel hazırlanmıştı

9 farklı genç kadın ve her kadının kendine özel hikayesinden oluşan belgesel dizisi Bu Kızın Öyküsü, 14 Temmuz tarihi itibari ile ekranlara gelirken her bölümde hikaye devam edecek.

İlk bölümü yayınlandı

14 Temmuz tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Bu Kızın Öyküsü’nde ilk bölüm itibari ile Karsu Dönmez, Öykü Baştaş ve Süreyya Karagöz’ün hikayeleri ekrana getirildi.

Bu Kızın Öyküsü 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Bu Kızın Öyküsü ilk bölümü ile beğeni toplarken Bu Kızın Öyküsü 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Bu Kızın Öyküsü 2. bölüm ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=GxhlisWfJDM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler