Ana SayfaDizilerAnna Sultan’a kendini affettirebilecek mi? işte Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı!

İlgili Postlar

Anna Sultan’a kendini affettirebilecek mi? işte Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı!

Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, yeni bölümde Anne kendini Sultan’a affettirebilecek mi? İşte detaylar.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezlerinden birisi olan Kalbimin Sultanı, yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yayınlanan son bölümde Anna ile Sultan arasındaki yaşananlar dikkat çekerken yeni bölümde Sultan’ın Anna’yı affedip affetmeyeceği merak ediliyor.

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu – Dizide kimler var?

Kalbimin Sultanı’nda yayınlanan son bölüm itibari ile neler olmuştu?

Dizinin son bölümünde Anna, Amber Ağa’ya Sultan Mahmud’un odasına gitmesinin sebebini açıkladı. Bu durum her ne kadar gizli kalacak gibi dursa da Amber Ağa öğrendiği bilgiyi kendinde tutamadı ve Hoşyar Sultan’a gitti. Gizli gizli plan yapmaya çalışan fakat bir türlü bir şey bulamayan Hoşyar Sultan için Amber Ağa’dan öğrendiği bilgiler çok iyi gelirken Anna’nın özel bilgisi kısa süre içerisinde tüm saraya yayıldı. Ağaların bu durumdan rahatsız olması bir yana Anna’nın Sultan MAhmud’a ders verdiği herkes tarafından öğrenilir. Ağalar artan dedikodu sonrasında Sultan Mahmud’un huzuruna çıkarak konuyla ilgili şikayette bulunurken Sultan, Anna’ya çok sert bir şekilde kızar. Anna ile dersleri iptal eden Sultan, Anna’ya da ceza verir. Yaşanan olaylardan dolayı çok üzülen Anna ise kendini affettirmek için neler yapabileceğini düşünmeye başlar.

Anna’nın kendini affetirme çabalarının Sultan için yeterli olup olmayacağını ise yeni bölümde göreceğiz.

Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler