Ana SayfaDizilerHayati ve Diğerleri final yapıyor! İşte Hayati ve Diğerleri fragmanı

İlgili Postlar

Hayati ve Diğerleri final yapıyor! İşte Hayati ve Diğerleri fragmanı

Yaz döneminde yeni bölümleri ile yayınlanmaya başlanan Hayati ve Diğerleri final yapıyor. İşte dizinin final fragmanı.

Kanal D’de geçtiğimiz sezon ekranlara getirilen fakat düşük reyting nedeniyle yaz dönemine ertelenen Hayati ve Diğerleri, yaz döneminde de beklentileri karşılayamadı. Hayati ve Diğerleri için yayınlanan son fragman ile birlikte dizinin final yapacağı öğrenilirken, 17 Haziran Salı akşamı saat 22.45’de Kanal D’de yayınlanacak olan son bölüm ile birlikte Hayati ve Diğerleri ekranlara veda edecek.

Neden Hayati ve Diğerleri final yapıyor?

Hayati ve Diğerleri için en önemli durum, yaz döneminde reytinglerin yükselmesiydi. Dizinin yeni bölümleri sürekli reyting sıralamalarında geride kalırken kanal yönetimi tarafından yapılan değerlendirme sonrasında diziye veda edildi.

Hayati ve Diğerleri final fragmanı ile dizide neler olacak?

Hayati ve Diğerleri final fragmanına göre dizide yaşanacak olaylar şöyle;

Ünlü popçu Turgay çantasını çaldırır ve karakola gelir. Ünlü bir ismin karakola gelmesi tüm polisleri heyecanlandırırken, popçu Turgay sadece tek kopya olan klip, albümün çantada olduğunu ve aynı zamanda parasının da çantasının içerisinde çalındığını söyler. Artan talepleri karşısında Hayati giderek sinirlenirken ekip çantayı aramaya başlar. Diğer yanda ise Danyal, cam silici çocuğu Brezilyalı genç yetenek diye satmaya çalışır. Fakat bu sırada Hayati ile yolları kesişen Danyal’ın tüm planları iptal olur ve Hayati duruma el atar.

Hayati’nin evlenmesini isteyen Şükran ise gelin bakmaya devam eder. BU sırada Tahsin ile kavgası sonrasında onu merdivenlerden itmesi durumu çok farklı bir boyuta taşır.

Hayati ve Diğerleri final fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=D9Kslth_pYk&feature=youtu.be

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler