Ana SayfaDünyaBruce Willis Dede Oluyor

İlgili Postlar

Bruce Willis Dede Oluyor

Afazi hastalığına yakalandığı için oyunculuğu bırakmak zorunda kalan Bruce Willis’in Demi Moore ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Rumer Willis, hamile olduğunu duyurdu. Bruce Willis dede oluyor. İşte detaylar;

Hastalık Yaşamsal Fonksiyonlarını Etkiledi

1985-1989 yıllarında yayınlanan ‘Moonlighting’ (Mavi Ay) dizisindeki ‘David Addison’ rolüyle dünya çapında üne kavuşan Bruce Willis’in yakalandığı ‘Afazi’ hastalığını ve bunun deneyimli oyuncu üzerindeki etkileri konuşuluyor. Aileye yakın kaynaklar da oyuncu ve ailesinin mücadelesiyle ilgili bilgileri paylaşıyor.

Geçtiğimiz hafta Hollywood yıldızı Bruce Willis’ten kötü haber gelmişti. Ünlü oyuncuya beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen “afazi” (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulmuştu.

Kariyerine Ara Verdi

67 yaşındaki ABD’li aktörün, bilişsel yeteneklerini etkileyen hastalık teşhisi sonrası oyunculuk kariyerinden uzaklaşacağı açıklanmıştı. Willis’in kızı Rumer Willis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bruce’un muhteşem destekçileri ile, ailesi olarak, sevgili Bruce’un bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konulduğunu paylaşmak istedik. Bunun bir sonucu olarak Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerine ara veriyor. Ailemiz için gerçekten zorlu olan bir zamanda devam eden sevginiz, şefkatiniz ve desteğiniz için çok minnettarız. Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve bundan hayranlarına da bahsetmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.”

Emma Heming’tan Bruce Willis Açıklaması

Bu gerçeğin ortaya çıkmasının ardından aileye yakın kaynaklar da Willis ve geniş ailesinin mücadelesiyle ilgili bilgileri paylaşıyor.

People dergisine konuşan Bruce Willis (67) ve eşi Emma Heming’e yakın bir kaynak, Willis’in 2009 yılında evlendiği Emma Heming’in bu konuda gerçekten olağanüstü bir çaba harcadığını belirtti.

Kaynak, biri 10, diğeri 7 yaşında iki kız çocuk annesi olan Heming’in, ailesini bir arada tutmak için büyük bir mücadele içinde olduğunu sözlerine ekledi. Onun vurguladığı bir başka ayrıntı da durumun Emma Heming (43) için son derece zor olduğu. “Kocanızın günden güne güçten düştüğünü izlemek kolay değil” diyerek eski modelin durumunu özetledi. Afazi hastalığının Emma Heming’i de kelimenin tam anlamıyla şoke ettiğini belirtti.

Bu arada Emma Heming’in, Bruce Willis’in sağlığıyla ilgilenmek üzere profesyonel yardım aldığı da belirtildi. Söz konusu kaynağın People dergisine verdiği bilgiye göre; Heming, kocası için alanında en iyi doktorlarla da çoktan bağlantı kurdu.

Kaynak, sözlerini; “Evde Bruce ile ilgilenen yardımcılar var. Fakat yine de Emma onun güvenliğinden emin olmak için kocasının bakımıyla yakından ilgileniyor” şeklinde sürdürdü.

Bruce Willis Dede Oluyor

Uzun bir süredir gözlerden uzakta olan Bruce Willis, şimdilerde dede olmaya hazırlanıyor. Willis’in Demi Moore evliliğinden dünyaya gelen kızı Rumer Willis, anne olacağını açıkladı. 34 yaşındaki Willis, ilk bebeğini kucağına almaya hazırlandığını duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler