Ana SayfaDünyaFutbolun efsane ismi Pele'den acı haber!

İlgili Postlar

Futbolun efsane ismi Pele’den acı haber!

Bir dönemin efsane futbol oyuncularından birisi olan Pele, geçtiğimiz günlerde antibiyotik aldığını ve kolon kanseri tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Ünlü futbolcunun bu açıklaması tüm sevenlerini oldukça üzmüştü. Ünlü futbolcudan acı haber geldi… Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti…

pele
pele

 

Futbolcu Pele hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde kolon kanserine yakalandığını ve tedaviye yanıt vermediğini ama ümitli olduğunu söyleyen usta futbolcu 82 yaşında ne yazık ki kolon kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. Bir zamanların efsanesi haline gelen futbolcu ölüm haberi ile tüm sevenlerini yıktı.

 

Noel’i hastanede geçirecekti

Kolon kanseri tedavisi gören futbolcu, Noel’i hastanede geçireceğini duyurmuştu. Sao Paulo şehrindeki Albert Einstein Hastanesi, Pele’nin kalp ve böbrek rahatsızlıklarının ağırlaştığını belirtmişti. Doktorlar usta futbolcunun Noel’i hastanede geçirmesinin daha sağlıklı olacağını belirtmişlerdi.

pele
pele

Son sosyal medya paylaşımı herkesi duygulandırdı

Usta futbolcu sosyal medya hesabından : “Dostlarım, herkesi sakin ve pozitif tutmak istiyorum. Güçlüyüm, çok umutluyum ve tedavimi her zamanki gibi uyguluyorum. Aldığım bakım için tüm doktor ve hemşire ekibine teşekkür etmek istiyorum. Tanrı’ya çok inancım var ve dünyanın dört bir yanından sizden aldığım her sevgi mesajı beni enerji dolu tutuyor.” cümlelerine yer vermişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler