Ana SayfaDedikoduBaşrol Oyuncusu Dizinin Bitmesine Sevindi: İyi Oldu

İlgili Postlar

Başrol Oyuncusu Dizinin Bitmesine Sevindi: İyi Oldu

Başrol Oyuncusu Dizinin Bitmesine Sevindi: İyi Oldu

‘Kalp Atışı’ dizisinin final yapacağı uzun süredir gündemde. Dizinin başarısının neden bu kadar kısa süre sürdüğü ise hayranları tarafından anlaşılamadı. Kalp Atışı dizisinin başrol oyuncusu Öykü Karayel final kararını doğruladı. Fakat Öykü Karayel’in “Zaten miladını doldurmuştu. İyi oldu” demesi herkesi şoke etti.

Öykü Karayel Dizinin Bitmesine Sevindi

Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu’dur Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi… İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır.

İzleyicilerin dikkatini çekecek konuyla ekranlara dönen Kalp Atışı dizisi, iddialı bir giriş yapmıştı. Kısa sürede fenomen hale gelen Kalp Atışı dizisi bir anda reytinglerde düşüş yaşadı. Bu düşüşü daha toparlayamayan Kalp Atışı, final yapma kararı aldı.Uzun süredir konuşulan bu konuyu filmin başrol oyuncusu Öykü Karayel de doğruladı. Sevgilisi Can Bonomo ile bir filmin galasına katılan Karayel, dizinin final kararı için “Zaten miladını doldurmuştu. İyi oldu. Güzel bir şekilde bitiriyoruz” dedi. Öykü Karayel’in final kararına sevinmesi herkesi şok etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler