Ana SayfaDedikoduAvatar Atakan Survivor'a Neden Katılmıyor? İşte Yanıtı!

İlgili Postlar

Avatar Atakan Survivor’a Neden Katılmıyor? İşte Yanıtı!

Avatar Atakan Survivor’a Neden Katılmıyor? İşte Yanıtı!

Survivor yarışmasının başarılı yarışmacılarından olan Atakan Arslan Hadi Be programına konuk oldu. Survivor 2018’le ilgili konuşan Atakan neden bu sene olmadığını da açıkladı. Kendi döneminin başarılı yarışmacılarından olup, şampiyon olmuştu. Survivor 2018 All Star için neden katılmadığı merak edilen Atakan bu konuyla alakalı “evlendim o yüzden” dedi.

Türklere Hakaret Ettiği Video İle Gündeme Gelmişti

Avatar Atakan’ın, Survivor yarışmasında şampiyon olmasının hemen ardından sosyal medyaya düşen video ile magazin gündemine büyük yankı uyandırmıştı. Atakan’ın videoda Türklere hakaret ettiği iddiası uzun süre konuşulmuştu. Survivor All Star kadrosunun her açıklanan yarışmacılarda aranan isimlerden olan Atakan’ın neden olmadığı herkes tarafından merak ediliyordu. Bu sene yapılacak olan Survivor’a katılmaması da bu video ile ilişkilendirdi.

Yarışma bitmesinin ardından Serap Korkmaz ile evlenen Avatar Atakan, katıldığı programda kendisine yönetilen “Survivor All Star’a katılacak mısın?” sorusu üzerine “Herkesin kesinlikle olmak isteyeceği bir platform o. Ama benim başka işlerim var. Bir de evlendim Evlendiğim için artık hayata biraz daha farklı bakıyorum. O sebeple pek mümkün görünmüyor.” yanıtını verdi. Bu açıklama Atakan’ın hayranları tarafından komik bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler