Ana SayfaDedikoduTamer Karadağlı Trafikte Kavga Etti

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı Trafikte Kavga Etti

Tamer Karadağlı Trafikte Kavga Etti: Babanın Yolu Mu!

Tamer Karadağlı şu sıralar Rafet El Roman’ın eski eşi Ceren Kalpakarslan ile aşk yaşıyor iddiası ile gündemde.Bu konu hakkında açıklama yapmayan Tamer Karadağlı, Etiler’de trafikte az kalsın trafik kazası yapıyordu.Yola aniden çıkan araç yüzünden zor anlar yaşayan Karadağlı oldukça sinirlenerek diğer aracın şoförüne  tepki gösterdi.

Tamer Karadağlı’nın İçinden Dizide Oynadığı ‘Haluk’ Karakteri Çıktı!

Yıllardır ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde Haluk karakteri ile sevenlerinin karşısında olan Tamer Karadağlı gerçek hayatta da rolünü yaptığı karakter gibiymiş. Çocuklar Duymasın dizisinde, taş fırın erkeğini canlandıran Karadağlı rolü gereği sinirli ve kavgacı olarak bilinmekte.

Şu sıralar Rafet Er Roman’ın eski eşi Ceren Kalkarslan ile aşk yaşıyor iddiasıyla magazin gündemine oturan Tamer Karadağlı geçtiğimiz gün Etiler’de trafik kazası yapıyordu.Yola aniden çıkan bir araç yüzünden son anda kaza yapmaktan kurtaran Karadağlı, şoföre “Dikkatli ol. Babanın yolu mu?” diye bağırdı Aracından inen diğer şoför de karşılık verdi. Tartışma devam ederken vale araya girip tarafları sakinleştirdi. Tamer Karadağlı şoföre bağırırken aracından inmedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler