Ana SayfaDizilerBodrum Masalı Artık 60 Dakika

İlgili Postlar

Bodrum Masalı Artık 60 Dakika

Son yıllarda dizilerin uzun sürmesi oldukça tepki çekerken Bodrum Masalı’nın artık 60 dakika olarak yayınlanacağı ifade edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı uzun zamandan beri Türkiye’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Dizi ile ilgili yapılan açıklamalar oldukça dikkat çekerken bundan sonraki süreç içerisinde dizinin 60 dakika olarak ekrana geleceği belirtildi.

2 Nisan Sonrasında Bodrum Masalı Kısalacak

28. bölümü ekrana gelen dizinin özellikle 2 Nisan tarihi itibariyle ekranlara gelecek olan yeni bölümleri 60 dakika ile sınırlandırılacak. Bu bakımdan dizi sevenlerin değişen alışkanlıkları nedeniyle bundan sonra daha uzun saatler boyunca ekranlarda yayınlanmayacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamalardan özellikler izleyenlerin televizyon ve dizi izleme alışkanlıklarının değiştiği net bir şekilde belirtilirken bu değişime ayak uydurulması ve izleyenlere daha iyi bir dizi sunulabilmesi adına dizinin süresinde değişikliğe gidildi ifade edildi.

Dizilerin uzun sürmesi sektör çalışanlarının oldukça tepkisini çekerken bugüne kadar pek çok farklı organizasyon altında dizilerin uzun sürmesine tepki gösterilmişti. Özellikle dizilerdeki reklamlarda göz önünde bulundurulduğunda bu durum oldukça zorlayıcı oluyor. Konuyla ilgili yapılan bu açıklamalar sonrasında gözler diğer dizilere çevrilirken henüz başka diziler için resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat 60 dakika olarak yayınlanmaya başlayacak olan Bodrum Masalı’nın iyi sonuçlar vermesi ve izleyenlerin beğenisini çekmesi halinde bu durum pek çok farklı dizi için önemli bir örnek teşkil edebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler