Ana SayfaDizilerAli Yüzünü Göstermeyen Adaylardan Sıkıldı!

İlgili Postlar

Ali Yüzünü Göstermeyen Adaylardan Sıkıldı!

Son dönemlerin tartışmalı programlarından olan evlenme programında oldukça farklı bir durum yaşandı.

Star TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal programında son dönemlerin en popüler damat adaylarından bir tanesi Ali. Damat adayı Ali için Türkiye’nin pek çok farklı bölgesinden gelin adayları programa dahil olurken gelen adayların büyük bir bölümünün yüzünü göstermemesi damat adayının tepkisini çekti.

Yüzünü Göstermeyen Gelmesin!!

Gelen son kişinin de yüzünü göstermek istememesi üzerine tepki gösteren Ali, yüzümü göstermeyecek kişilerin kendisi için talip olmamasını istedi. Ali için gelen son talip İran’dan gelirken, İran’dan Ali’yi görerek beğenen İstanbul’daki stüdyoya kadar gelen aday, yüzünü göstermek istemedi. Yüzünü göstermeyecek kişilerin kendisine talip olarak gelmesini istemeyen ve konu ile ilgili Zuhal Topal’dan yardım isteyen Ali, bu konuda haklı bulunduğu gibi bundan sonraki süreç içerisinde yüzünü göstermeyecek adayların programı kabul edilmeyeceği belirtildi.

Programın daimi seyircilerinden olan pek çok kişi stüdyoda gelin adayının yüzünü merak ederken adayın yanına giderek yüz yüze görüşme yaptı. Adayın çok güzel biri olduğunu söyleyen seyirciler Ali’nin bu fırsatı değerlendirmesini istedi. Stüdyoda olanlar eksiksiz bir şekilde ekranlara getirilirken bu anlar oldukça dikkat çekti. Zuhal Topal’la programında daha önce de yüzünü göstermek istemeyen pek çok aday ekranlara taşınmıştı. Yeni bir olayın daha yaşanması programın yeniden gündemde yer almasını sağlarken, adayların bu tutumları da eleştiri topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler