Ana SayfaDizilerEmre Kınay Yeni Diziyle Ekranlara Dönüyor

İlgili Postlar

Emre Kınay Yeni Diziyle Ekranlara Dönüyor

Kanal D’de yeni başlayacak olan yeni dizi projesi ile birlikte Emre Kınay da yeniden ekranlara gelecek.

Oyunculuğu ile oldukça sevilen ve ekranın sevilen yüzlerinden birisi olarak gösterilen Emre Kınay, yayınlanacak yeni dizi ile birlikte yeniden Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Yapılan açıklamalarda Kara Yazı adı verilen yeni dizide rol alacağı ifade edilen Emre Kınay, çok önemli oyuncular ile başrolü paylaşacak.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yapımcılığını üstlendiği dizi oldukça iddialı bir şekilde şu anda hazırlık sürecinde. Özellikle Haluk Bilginer gibi kişilerin dizide yer alacağı açıklandıktan sonra çok daha büyük bir beklentinin oluştuğu dizinin reyting sıralamalarında ne kadar başarıya ulaşacağı merak ediliyor. Öyle ki son dönemlerde pek çok farklı yapım düşük reyting oranları nedeniyle final kararı alınarak yapımdan kaldırılmıştı. Bu bakımdan iddialı dizinin yüksek izlenme oranlarına ulaşması büyük bir beklenti yaratmış durumda.

Emre Kınay Hangi Karakteri Canlandıracak?

Yeni dizisinde Zeynep Çamcı’nın babası olan Halil Uluçınar karakterini canlandıracak olan Kınay özellikle geçmişiyle dikkat çekiyor. Küçük yaşlarda yaşadığı bir travma nedeniyle oldukça zorlu bir çocukluk yaşayan Emre Kınay 7 çocuğu bulunan ailenin tek oğlu olarak karşımıza çıkacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ne zaman ekrana geleceği şu an için net bir şekilde bilinmiyor. Fakat hikayesi, oyunculuğu ve karakterleri ile oldukça dikkat çeken yapımın yayınlanmaya başladıktan sonra oldukça dikkat çekmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler