Ana SayfaDizilerEvlilik Programları İçin Kritik Karar Alınacak

İlgili Postlar

Evlilik Programları İçin Kritik Karar Alınacak

Uzun zamandan beri gündemde evlilik programları ile ilgili farklı tartışmalar yaşanırken programların akibetinin önümüzdeki günlerde yapılacak toplantı ile birlikte belli olacağı belirtildi.

RTÜK başkanı İlhan Yerlikaya ve Numan Kurtulmuş tarafından yapılan açıklamalar sonrasında tüm gözler evlilik programları için alınacak son karara çevrilmişti. Öyle ki yapılan açıklamalarda evlilik programlarının önümüzdeki seneden itibaren ekranlarda olmayacağı belirtildi. Bu açıklama sonrasında evlilik programı sunan pek çok ünlü isim konuyla ilgili düşüncelerini dile getirirken ülkede farklı bir tartışma başlamıştı.

RTÜK’ten Kesin Açıklama Gelecek

Geçtiğimiz günlerde yapılan son açıklamalarda ise evlilik programlarının akibetinin 23 Mart Perşembe günü yapılacak görüşme ile birlikte belli olacağı ifade edildi. Tüm paydaşların bir araya geleceği toplantı sonrasında bu konuda kesin kararın alınacağı duyuruldu. Konu ile ilgili resmi açıklamalar RTÜK başkanı İlhan Yerlikaya tarafından yapılırken Perşembe günü yapılacak toplantının kritik olduğu ve kesin sonucunu toplantıdan çıkabileceği ifade edildi.

Bu açıklamanın yapılmasının ardından tüm gözler Perşembe gününe çevrildi. Perşembe günü yapılacak toplantı sonrasında evlilik programlarının Türkiye’deki yayın hayatı tamamen sona erdirilebilir. Bu bakımdan pek çok kişi için Perşembe günü alınacak olan kararlar oldukça kritik görülüyor. Zira evlilik programı olmasına karşın bugüne kadar çok farklı tartışmalar ile gündeme gelen programlar gelir açısından da katılımcılara yüksek bir katkı yapıyor. Bu bakımdan programların iptal edilecek olması pek çok kişinin bu programlardan ücret alamamasına neden olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler