Ana SayfaDizilerBizim Hikaye'de Barış ve Filiz Ne Yapmaya Çalışıyor?

İlgili Postlar

Bizim Hikaye’de Barış ve Filiz Ne Yapmaya Çalışıyor?

Bizim Hikaye 53.son bölümde; Barış, Nihal tehlikesinden kurtulabilmek adına kendisinin hayatını kaybettiğini zannetmesi için oyun kurdu. Bizim Hikaye son bölümde; Herkes Barış’ın vefat ettiğini sanıp ortalığı birbirine katarken, gerçeğin ortaya çıkmasıyla derin bir nefes alındı. Bizim Hikaye 54.bölüm fragmanı ekranda mı?

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Büyük tuzağın acısı çıkacak mı?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye 53.son bölümde; Barış, akıllara durgunluk veren trafik kazasında hayatını kaybetti süsü verip Nihal’den kesin bir şekilde kurtulabilmek üzere planını devreye soktu. Bizim Hikaye son bölümde; Polis ekipleri tarafından olay yerinde Barış’ın cesedine ulaşıldığı bilgisinin aktarılmasıyla birlikte Nihal beyninden vurulmuşa dönerken, Elibollara da aynı şekilde Cemil tarafından Barış’ın vefat ettiği haberinin verilmesiyle başlarından aşağı kaynar sular döküldü. Fakat sonradan Filiz de dahil olmak üzere olayın esasında göründüğü şekilde olmadığını öğrenmeleriyle beraber derin bir nefes alarak onlar da Nihal’e hazırlanan bu oyundaki yerini aldılar. Öte yandan Barış’ın hayatta olduğunu öğrenen Filiz ise henüz yeni hayatlarını birleştirip yuva kurmuşken, böyle bir oyunun parçası olduğu için kızgınlığını ve yıprandığını dile getirip aralarında ufak çaplı bir tartışma yaşanmasının ardından Bizim Hikaye 54.bölüm fragmanı tüm hızıyla araştırılıyor. Her ne kadar Barış’a öfkelense de sevdiği adama ve ilişkilerine zarar gelmemesi adına Adli Tıp’a gidip yalandan cesedin Barış’a ait olduğunu ifade edip, üzerine Barış’la dünya evine girdiği gerçeğini Nihal’in yüzüne vurmasının akabinde Bizim Hikaye 54.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 54.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu Bizim Hikaye 54.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı…

Bizim Hikaye son bölümde;

Barış’ın ölüm haberi bütün aileyi büyük bir acıya sürüklerken, Filiz’in düğün günün ertesinde yaslı bir dul olmaktan çok daha büyük bir sorunu vardır artık. Elibollar Nihal’in başlarına açacakları dertten kurtulmuşlardır belki ama şimdi Filiz’in onlara getirdiği yeni haberle mücadele etmek zorundadırlar. Herkes bu yeni sorunla kendi yöntemleriyle başa çıkmaya çalışırken, Filiz herkesi hayrete düşüren yepyeni bir çözümle karşılarına çıkar. Yeni hayatlarına alışmaya çalışan Elibollar’a hayatın ve Barış’ın ardında bıraktığı mirasın getireceği insanlar ise henüz tükenmemiştir.

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 54.bölümüyle 24 Ocak Perşembe günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler