Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBize Müsade 30 Ağustos'ta Sinemalarda!

İlgili Postlar

Bize Müsade 30 Ağustos’ta Sinemalarda!

Yönetmen koltuğunda Giray Altınok’un oturduğu merakla beklenen Bize Müsade 30 Ağustos’ta sinemalarda! Yapımcılığında Hann’ın bulunduğu yönetmen kısmında ise Giray Altınok’un oturduğu bu projede çok fazla emek olması ve ön araştırmasının çok kuvvetli olması bir çok sinema severi derinden etkileyecek tarzda olması bekleniyor.

Delirmekten Korkuyorum!

bize Müsade

Biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan TV sektöründen 3 yakın arkadaşın hikayesini konu alan komedi filmi akıl hastalarının eğlendiren hikayelerinin anlatıldığı bir proje. Filmde Giray Altınok yönetmen, senarist ve başrollerden birini canlandırdığı bu oluşumda ‘eğer bir akıl hastanesinde zorla kalırsanız ne olur’ ‘dan yola çıkarak kaleminden akıttığı Bize Müsade filminin hazırlık araştırma ve oluşma aşamalarını aktardı; Giray Altınok akıl kaybetmek benim kişisel fobim, delirmekten korkan birisiyim hatta bu yüzden bir sinema filmi yazdım diyerek düşüncelerini belirtti.

Deli Gömleğini Giymek, Onları Anlamak…

giray altınok bize müsade

Erenköy, Bakırköy, Balıklı Rum akıl hastaneleri gezen Altınok burda yatan hastalarla defalarca konuşmuş anlamaya çalışmış ve hastanedeki doktorlarla defalarca görüşmeye gitmiş, fobisinin üzerine gitmiş ve kaşınan yarasını kaşımayı tercih etmiştir. Araştırma kyaptığı hastanelerden olan bir hastanın hikayesinden çok etkilendiğini o adamın sürekli ‘oradan geçer, oradan geçer, buradan geçer’ diyen kişinin hikayesini merak etiğini ve sonrasında Mecidiyeköy de otobüs şöförü olduğunu öğrendiğini söyleyen Altınok ; trafiğin göbeğinde el frenini çekip otobüsten inmiş ve o günden beri hastanede tedavi görüyor diyerek sözlerine devam etti. Hatta filmdeki karakterlerin bazılarının hastanede yatan insanlarla birebir benzeyip eşleştiğini anlattı.

Bize Müsade 30 Ağustos’ta Sinemalarda!

bize müsade giray altınok

Giray Altınok film de bazı sahnelerde çok zorlandığımız doğru özellikle o gömleği giydiğinzde insan kendini çok tuhaf hissediyor, ‘herşeyimizi elimizle yapıyoruz ve o ellerinizi kullanamıyorsunuz’ bu insanı çok derinden etkiliyor diyerek sözlerini tamamladı. 3 kişinin zorlandığı bir sahne vardı ki Sami , Fırat ve ben gömleği giyip odaya kapatıldığımız o sahnede ben oyuncu olduğum için ‘kestik diye bağıramadım bağırması için benim yerime yardımcı yönetmenin bağırması gerekiyordu ve ben dayanamadım ‘kestik’ diye çığlık atmaya başladım… Merakla beklenen Bize Müsade filmi 30 ağustosta sinemaseverlerle buluşmaya geliyor…

Filmin teaser’ını izlemek isteyenler için;

  Bize Müsaade – Fragman (30 Ağustos’ta Sinemalarda)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler