Ana SayfaÜnlülerBir Zamanların Yakışıklı Oyuncusu Kaan Girgin Tanınamaz Halde!

İlgili Postlar

Bir Zamanların Yakışıklı Oyuncusu Kaan Girgin Tanınamaz Halde!

Oyuncu Kaan Girgin son haliyle görenleri şaşırttı. 90’lı yıllarda; yakışıklığı kadar oyunculuğuyla da popüler olan Kaan Girgin, son zamanlarda aldığı kiloları ve dökülen saçlarıyla zor tanınıyor. Artık yaşlılık belirtileri de görülmeye başlayan oyuncunun, yeni halini görenler tanımakta zorluk çekiyor.

Kaan Girgin Dizi Filmleri

1967 yılında Ankara’da dünyaya gelen Kaan Girgin; Ankara Devlet Konservatuvarını bitirdikten sonra İstanbul Şehir Tiyatrolarında göreve başlamış ve o yıllarda rol aldığı bir banka reklamıyla yıldızı parlamıştı. 90’lı yıllarda ‘Bay Pardon’ olarak hafızalara kazınmış ve rol aldığı ‘Ayrı Dünyalar’ adlı dizi film ile zirveye çıkmıştı.

Kaan Girgin filmleri

Akademisyen ve gazeteci olarak tanınan Atilla Girgin’in oğlu olan Kaan Girgin,  1996 yılında ‘Gözlerinde Son Gece’ adlı dizi filmde Türkan Şoray ile rol aldı. 2000’li yılların başında ise devam ettiği oyunculuk kariyerinde, yakışıklılığı ile de gündemdeydi.

Kaan Girgin ilk eşi

İlk evliliğini, balerin Canan Yakacık ile yapan Girgin’in, bu evliliğinden bir oğlu oldu. Fakat kısa süre sonra eşi ile yollarını ayırdı.

Kaan Girgin Ceyda Düvenci

2000’li yılların başında; TRT’de ekrana gelen ‘Dikkat Bebek Var’ adlı popüler dizi filmde, Ceyda Düvenci ile başrolde yer almıştı. Kendisinden 10 yaş küçük olan Ceyda Düvenci ile bu dizi filmde başlayan arkadaşlıkları, kısa sürede aşka dönüştü. Başarılı oyuncu Girgin, güzel oyuncu Düvenci ile ikinci evliliğini yapsa da evlilikleri pek yolunda gitmedi ve 2002 yılında ayrıldılar.

Kaan Girgin

Son yıllarda; “Sır Kapısı”, “Beşinci Boyut” gibi yapımların yanı sıra “Lale Devri” dizisiyle kameralar karşısına geçen Girgin, en son “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisiyle ekranlar karşısına çıktı. 2006 yılında “Dabbe” adlı sinema filminde rol aldı. 2011 yılında siyasete atılmaya karar verdi ve Ak Parti’den İzmir milletvekili aday adayı oldu.

Kaan Girgin

Şu sıralar, ekranlarda ve magazin gündeminde yer almayan Kaan Girgin, kameralardan uzak bir yaşam sürüyor.  Son zamanlarda aldığı kilolar ve saçlarının dökülmesiyle epeyce değişen oyuncunun son hali sizlerle…

Kaan Girgin son hali

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler