Ana SayfaDizilerBir Umut Yeter dizisi bu akşam başlıyor! İlk bölümde neler yaşanacak?

İlgili Postlar

Bir Umut Yeter dizisi bu akşam başlıyor! İlk bölümde neler yaşanacak?

Bir Umut Yeter dizisi bu akşam başlıyor! Yeni yayın döneminin umut vadeden yeni dizisi Bir Umut Yeter, bu akşam ilk bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Dizinin sıra dışı hikayesi dikkat çekerken, birbirinden ünlü oyuncu kadrosu heyecan veriyor. Bir Umut Yeter dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Bir Umut Yeter Yarın Akşam Ekran Serüvenine Başlıyor!

Bir Umut Yeter dizisi merakla bekleniyor

Kanal D ekranlarının MF Yapım imzasını taşıyan yeni dizisi saat sayıyor. Bir Umut Yeter dizisi, yeni sezonda yayın hayatına başlıyor. Dizinin Yılmaz karakterinin askerlikten malulen emekli olup Köyceğiz’de yeni bir hayata başlayıp aşık olması ve Elif karakteri ile hayatında inanılmaz olayların yaşanmasına tanıklık edeceğimiz yeni dizi, bu akşam yayınlanmaya başlayacak.

Bir Umut Yeter Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Bir Umut Yeter dizisi için geri sayım başladı

Çekimleri Köyceğiz’de gerçekleşen Bir Umut Yeter dizisi, bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. İzleyicilerin merakla beklediği yeni dizi, sıra dışı hikayesi ile iddiasını ortaya koyuyor.

26 Eylül 2018 reyting sonuçları açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

Bir Umut Yeter oyuncuları ve karakterleri

Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar Hecehan), Hazal Subaşı (Elif Özkan Karabey), Serhat Tutumluer (Kenan Akar), Cem Uçan (Taner Çelikbaş), Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar), Feyza Civelek (Damla Akar), Irmak Örnek (Öznur), Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer Özkan), Yiğit Tuncay (Şevket Özkan), Özlem Başkaya (Fadime), Burak Çimen (Tuncer), Nihan Büyükağaç (Aysel), Diren Polatoğulları (Salih), Cansu Gültekin (Serap), Emre Aslan (Umut) ve konuk oyuncu Alper Saldıran (Toprak Hecehan).

Bir Umut Yeter dizisi bu akşam saat 20:00’de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler