Ana SayfaDizilerBir Umut Yeter Yarın Akşam Ekran Serüvenine Başlıyor!

İlgili Postlar

Bir Umut Yeter Yarın Akşam Ekran Serüvenine Başlıyor!

Yeni sezona iddialı bir giriş yapması beklenen Bir Umut Yeter dizisi, ekran serüvenine başlıyor. Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Bir Umut Yeter için geri sayım başladı. Kanal D’nin yeni dizisi “Bir Umut Yeter” 27 Eylül’de ekranda yerini alıyor. Köyceğiz’in muhteşem manzarası eşliğinde çekimleri devam eden yeni dizi, yeni sezonun en çok konuşulacak projelerinden olmaya aday gözüküyor…

Bir Umut Yeter, yarın akşam ilk bölümüyle ekranda olacak…

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Bir Umut Yeter, yarın akşam ilk bölümüyle ekranda olacak. Etkileyici hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sezonun iddialı projelerinden biri olan Bir Umut Yeter’i Sakın Kaçırmayın…

Bir Umut Yeter Oyuncu Karakterleri…

Yılmaz Karabey (Tolgahan Sayışman):  Askerlikten malulen emekli olup Köyceğiz’de bir deniz fenerini kendine sığınak olarak seçmiştir. Elif ile evlenecek olan Yılmaz Karabey, yaşanan olaylar sonrası vicdan muhasebesine girecektir.

Derya Akar (Esra Bilgiç Töre): Küçük yaşta annesini kaybeden, varlıklı bir ailede babası tarafından büyütülen Derya, konservatuarın sinema bölümünde okurken Toprak’a aşık olur. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme, oğlu ile sevdiği adamın fırtınalı bir gecede denizde kaybolmasına neden olur.

Elif Karabey (Hazal Subaşı): Küçük bir kasabada küçük mutluluklar ile büyüyen Elif, abisinin güneydoğuda şehit düşmesi ile sevdiklerine hastalıklı ölçüde düşkün, onları kaybetme korkusu ile yaşayan bir kızdır. Sakin ve monoton kasaba günleri hayatına Yılmaz’ın girmesiyle değişir. Kısa sürede Yılmaz’ı kendisiyle evlenmeye ikna eder.  Karnındaki bebeğin de ölü doğduğu gecenin sabahında karaya vurmuş kayıktan bir bebeğin çıkması Elif’in mucizelere inandırır.

Kenan Akar (Serhat Tutumluer): Bölgenin ileri gelen zenginlerinden olan Kenan otoriter, disiplinli ve kontrolcü kişiliği ile dikkat çeken başarılı bir iş adamıdır. Ortanca kızı Derya’nın tasvip etmediği bir evlilik yapması ile gelişen trajik olaylar içerine girer.

Taner Çelikbaş (Cem Uçan): Küçük yaşta Kenan’ın himayesine aldığı Taner, sadece Kenan’ın sağ kolu değil aynı zamanda evin oğlu gibidir. Derya’ya aşık olsa da hislerini bir türlü açıklama cesareti gösteremeden Derya başkasına aşık olup evlenir.

Dilek Akar (Yağmur Özbasmacı Mermer): Dilek, Kenan’ın evlilik dışı ama nüfusuna aldığı hırçın tavırlarıyla herkese kök söktüren en büyük kızıdır.

Damla Akar (Feyza Civelek): Akar ailesinin en küçük, şımarık, sorumsuz üyesi annesini çok küçük yaşta kaybetmiş olmasına rağmen babası ve ablaları sayesinde sevgi içinde büyümüştür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler