Ana SayfaDizilerÇukur dizisi 36. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Çukur dizisi 36. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Çukur dizisi 36. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, nefes kesen sahneler dikkat çekti. Yamaç ve Cumali arasında neler yaşandı? Çukur nedeniyle ters düşen iki kardeş, niş birliği yapabilecek mi? Çukur’u Karakuzular’ın elinden alabilecekler mi? Gelin, Çukur dizisi 36. yeni bölüm 1. fragmanını birlikte inceleyelim…

Çukur Dizisin’de Şok Ayrılık!

Çukur dizisi 36. yeni bölüm 1. fragmanında dikkat çeken sahneler

SHOW TV ekranlarının Pazartesi akşamlarına damgasını vuran ilgiyle izlenen dizisi Çukur’un, 36. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Yamaç ve Cumali’nin kavgaları dikkat çekti. Cumali Koçovalı, ailesini yok eden Karakuzular’dan intikam almanın hırsını yaşarken, Yamaç ile ters düşüyor. Yamaç ve Cumali, birbiriyle kavga ediyor. İki kardeşin tekmeli, yumruklu kavgası, yeni bölümde nefeslerin tutulacağının sinyalini veriyor.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yamaç, sonunda Çukur’u Karakuzular’ın elinden almaya karar veriyor. Cumali ile sırt sırta veren Yamaç, Vartolu’yu da buluyor. Kendini hayata kapatarak adeta bir çukurda yaşamaya devam eden Vartolu’yu bulan Yamaç, Karakuzular’ı devirmek için Vartolu’yu da yanına alıyor.

25 Eylül 2018 reyting sonuçları açıklandı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı? Ayla mı?

Yamaç Koçovalı, Meke ile karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz bölümde Efe’nin öz ağabeyi tarafından vurulması dizinin final sahnesine damga vururken, Meke’nin Yamaç’a “Sen, kardeşi kardeşe vurdurdun.” diye haykırması dikkat çekiyor.

Bu arada Karakuzular da boş durmuyor. Yamaç ve Cumali’yi yakalayıp yok etmek için ellerinden gelen her şeyi yapan Karakuzular, yeni ve hain planları ile yine yeni bölüme damgasını vuracak.

Çukur dizisi 36. yeni bölüm 1. fragmanı

Çukur dizisinin son bölümünde yaşananları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yamaç ve Sena’nın kavuşma sahnesi duygulandırdı

Çukur dizisi 36. yeni bölümü ile 1 Ekim Pazartesi günü SHOW TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler