Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı Dizisinde Sürpriz Evlilik!

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı Dizisinde Sürpriz Evlilik!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan ve Ali evleniyor mu? Bir Litre Gözyaşı 7. yeni bölüm fragmanı izle!

Kanal D’nin; Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı, yayınlanan bölümleriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımları ile de ilgi topluyor.

Türkiye’de TT listesine giren dizi “Bir Litre Gözyaşı”, uluslararası medya iletişim platformu The Wit’in verilerine göre Ekim ayında dünya çapında sosyal medya üzerinde en çok konuşulan yapımlar arasına girdi. Yapılan paylaşımlar ile Ekim ayında “Social Wit List”de ilk 10’da yer alan dizi, Türkiye’de olduğu kadar dünya çapında da sosyal medyanın gözdesi oldu.

Bir Litre Gözyaşı dizisi 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde hastalığıyla uğraşan Cihan’a Ali sokak ortasında sürpriz bir evlilik teklifi yapıyor. Mahir, duygularını açıklıyor; Ali, tüm söylediklerine şahit oluyor! Cihan Ali’nin evlilik teklifini kabul edecek mi? Ailesinin parçalandığını gören Cihan, hastanelik oluyor; Ali ile Mahir arasında yeni bir hesaplaşma görülüyor! İşte Bir Litre Gözyaşı yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı 18 Kasım Pazar akşamı 7. bölümüyle ekranda olacak. Bir Litre Gözyaşı’nn yeni bölümünde Mahir’in Cihan’a aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahir’den kurtulmanın yollarını arıyor. Ali ise sokak ortasında kemanlar eşliğinde Cihan’a evlilik teklifi yapıyor. Mahir ile Ali arasında Cihan kavgası yaşanıyor.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Konu Ve Oyuncu Kadrosu…

Bir Litre Gözyaşı Dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan duruma el koymaya karar verir. Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler