Ana SayfaDizilerAşk ve Mavi Final Bölümü!

İlgili Postlar

Aşk ve Mavi Final Bölümü!

Aşk ve Mavi dizisi 3. sezonunda 16 Kasım Cuma günü ekrana gelen 78. bölümüyle birlikte final yaparak izleyicilerine veda etti. 4 bölüm önce başrol oyuncusu Emrah diziden ayrılmıştı. 75 bölümden itibaren de Keremcem diziye Yaman karakteriyle katılmıştı. Ancak Keremcem’in katılması da malesef dizinin kurtarılmasına yeterli gelmedi ve dizi final yaparak izleyicilerine veda etti.

Aşk ve Mavi dizisinin final sahnesi bir hayli duygusaldı.

Aşk ve Mavi Oyuncu Kadrosu

Finalde yaşananların detayı ise şöyle:

Yaman’ın Mavi’ye yardıma koştuğunu öğrenen Yüksel deliye döner. Mavi’nin sevgilisini elinden almaya çalıştığını düşünmektedir. Yaman bu düşüncesine çok kızar ve Yüksel’den uzaklaşır. Yaman’ı kaybedeceğini düşünen Yüksel öfkesini Mavi’den çıkarmaya kararlıdır.

Cemal, kendisine şantaj yapan Galip’i alt etmek için bir plan yapar. Planı başarılı olur ve Galip geri adım atar. Cemal, bir kez daha beladan sıyrıldığını düşünse de ölümcül bir hata yaptığını fark etmesi geç olmayacaktır.

Aşk ve Mavi 78. final bölümü ile ekran macerasına son verdi. ATV dizisi Aşk ve Mavi son bölüm 16 Kasım akşamı yayınlandı ve bu bölüm aynı zamanda final bölümü oldu. 3 sezondur Cuma akşamları sevilerek izlenerek ATV kanalında izleyicisiyle buluşan Aşk ve Mavi dizisinde Emrah yakın zamanda ayrılmış ve bu durum reytinglerde düşüşe neden olmuştu. Aşk ve Mavi 78. final bölümünde, Cemal, kendisine şantaj yapan Galip’i alt etmek için bir plan yapar. Planı başarılı olur ve Galip geri adım atar. Cemal, bir kez daha beladan sıyrıldığını düşünse de ölümcül bir hata yaptığını fark etmesi geç olmayacaktır. İşte, Aşk ve Mavi final bölümü izleme linki.

Aşk ve Mavi finalinde neler yaşandı?

Yaman’ın Mavi’ye yardıma koştuğunu öğrenen Yüksel deliye döner. Mavi’nin sevgilisini elinden almaya çalıştığını düşünmektedir. Yaman bu düşüncesine çok kızar ve Yüksel’den uzaklaşır. Yaman’ı kaybedeceğini düşünen Yüksel öfkesini Mavi’den çıkarmaya kararlıdır. Cemal, kendisine şantaj yapan Galip’i alt etmek için bir plan yapar. Planı başarılı olur ve Galip geri adım atar. Cemal, bir kez daha beladan sıyrıldığını düşünse de ölümcül bir hata yaptığını fark etmesi geç olmayacaktır. Dizi sevenlerine veda etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler