Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Bir Litre Gözyaşı 12. Bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Hande’nin Mahir’ olan ilgisi Cihan’ı günden güne daha fazla rahatsız etmeye başlıyor. Kanal D’nin sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı’nın 12. yeni bölümü 23 Aralık Pazar akşamı ekranda olacak.

Bir Litre Gözyaşı 12. yeni bölüm fragmanında aşk üçgeni karışıyor. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Konu Ve Oyuncu Kadrosu…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı’nın 12. bölüm yeni fragmanı ;

https://youtu.be/dV_HSKMz3hM

Hande, Cihan’a Mahir’e olan ilgisini anlatırken Cihan Hande’ye ne söyleyeceğini bilemiyor. Öte yandan Hande bu durumun peşini bırakmadan Mahir’in annesine olanları anlatıyor ve onun hayatında kimse olup olmadığını soruyor. Peki aldığı cevap karşısında şaşkına dönen Hande bundan sonra ne yapacak? Cihan ve Mahir’in bu duruma tepkisi nasıl olacak?

Japon yapımı A Liter of Tears dizisinden uyarlama olan Kanal D ekranlarının sevilen dizsi Bir Litre Gözyaşı’nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Mahir’in annesinin söylediklerinden oldukça etkilenen Cihan, Mahir’e olan duygularını açıklamaktan vazgeçer. Hastalığı ilerledikçe zaten hayattan kopuk olan Mahir’i daha kötü etkileyeceğini düşünerek hislerini içine atmaya karar verir.

Mahir’le birlikte gitmeyi kararlaştırdıkları okul partisinde ALi’nin yanına giderek ona tekrar denemek istediğini söyler. ALi ve Cihan’ın sarıldığını gören Mahir mekanı terk eder. Bunu gören Hande’nin içine ise bir umut ışığı doğar. Artık Mahir’e daha yakın olabileceğini düşünür.

Peki dizinin yeni bölümünde bizi neler beklemektedir?

Cihan her ne kadar Mahir’den uzak durmaya çalışsa da herhangi bir şekilde iki aşık yan yana geliyor. Kızının yanında kiimi görse ona ayar olan Muzaffer ise bu sefer MAhir’e sinir olmaya başlamıştır.

Hande her fırsatta Mahir’den bahsederek Cihan’ın asabını bozmaktadır. Bu duruma dayanamayan Cihan Hande’ye sert çıkar.

Cihan engeli de ortadan kalkan Hande artık Mahir’e daha kolay yaklaşacağını düşünmektedir ama işler beklediği gibi gitmez. Mahir ona karşı hala soğuk ve uzaktır. Hayatında başka biri olduğundan şüphelenerek Mahir’in annesi ile konuşarak işin aslını öğrenmeye çalışır. Mahir’in annesinin verdiği cevap Hande’yi hayretler içerinde bırakır. Mahir’in annesi Hande’ye bu kişinin Cİhan olduğunu söyler.

Mahir annesi ve babası konuşurken annesinin Cihan ile konuştuğunu öğrenir. Böylelikle Cihan’ın birdenbire kendinden uzaklaşarak Ali’ye yakınlaşmasını sebebini de anlamış olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler