Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Yine Olaylı Bölüm!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Yine Olaylı Bölüm!

İstanbullu Gelin 67.son bölümde; Tam dünya evine girmek üzereyken Esma-Garip’in ayrılığına Boran ailesi inanmakta güçlük çekerken, Süreyya ise Esma’nın Alzheimer olduğunu öğrendi. İstanbullu Gelin son bölümde; Yüreği buruk Garip çareyi yaşadığı yeri terk edip gitmekte buldu. İstanbullu Gelin 68.bölüm fragmanı ekranda mı?

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Süreyya’nın eline büyük bir koz geçti!

Star TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizi projesi İstanbullu Gelin 67.son bölümde; Çok yakın bir zaman içerisinde yuva kurup hayatlarını birleştirme kararı alan Esma ve Garip’in ayrılığı Boranlar cephesinde şaşkınlık etkisi meydana getirdi. İstanbullu Gelin son bölümde; Hemen herkes mutlu giden beraberliklerinin ayrılıkla sonuçlanmasına inanmakta güçlük çekerken, Süreyya ise bu ayrılığın altında çok mühim bir sebebin yatabileceğinin altını çizdi. Ve nitekim de işler Süreyya’nın parmak bastığı şekilde gelişti, Nurgül şans eseri sonucu Esma’nın Alzheimer hastalığına yakalandığını öğrenmesiyle birlikte bu gizli gerçeği Süreyya ile paylaştı. Hem Garip’i hayatından çıkarmasının hem de son zamanlardaki anlam veremediği söylem ve davranışlarının nedeninin artık bilen Süreyya ile Esma’nın yüzleşmesinin ardından İstanbullu Gelin 67.bölüm fragmanı bekleniyor. Esma, Süreyya’nın hiçbir kimseye açıklamaması gerektiği hususunda özellikle uyarırken, Süreyya ise ilgisini ve desteğini asla eksik etmeyeceğimi ve daima yanında olacağını ifade etmesinin akabinde İstanbullu Gelin 68.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 68.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı henüz yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmadı. İstanbullu Gelin 68. yeni bölümüne dair detaylar geldikçe ayrıntılar haberlerimizde olacak.

İstanbullu Gelin son bölümde;

Garip, tam radikal bir karar alıp ve yaşadığı çaresizlikle her şeyi geride bırakıp Amerika’ya yerleşmek üzereyken, Esma’nın geçirdiği bunama hastalığının bilgisine ulaştı. Ve karşısına şartlar ne olursa olsun ondan vazgeçmeyeceğini, bir ömür boyu yanında olacağını ve tam destek vereceğini dile getirmesinin ardından Esma’yı tekrardan birleşmeye ve dünya evine girmeyi ikna etmeyi başardı ona tam teşekküllü bir kına gecesi düzenlendi. Fakat kına gecesinde Boranlar ailesine beklenmedik gelişmeler karşılayarak akıl almaz bir soygun vakası yaşandı.

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 67.bölümü ile 28 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler