Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Suna Tutuklanacağını Sanırken Aşk...

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Suna Tutuklanacağını Sanırken Aşk İtirafı Alıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizilerinden Bir Annenin Günahı, 4. yeni bölümüyle 12 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Suna, sattığı saatin Bekir’in bahçesinde nasıl çıktığını anlayamaz. Saati sattığı yere gittiğinde ikinci şoku yaşar. Yusuf, staj yapmaya başlar. Patronuna Bekir’in davasını verir. Mahkemede Bekir, suçsuzluğu ispat olmuşken o, suçu kabul eder. Suna, onun yanına gidip cinayeti kendisinin işlediğini söyler. Ama Bekir, ondan bunu kimseye söylememesini ister. İbrahim komiser Suna’yla konuşmaya gelir. Bir Annenin Günahı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Suna, tutuklanacağını sanırken İbrahim’den aşk itirafı alıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Suna Tutuklanacağını Sanırken Aşk İtirafı Alıyor!

Bir Annenin Günahı 4. bölüm 1. fragmanında; İbrahim, Suna’ya bazı şeylerin insanın elinde olmadığı söyleyerek sözüne başlıyor. Suna, kelepçenin bileklerine bağlanmasını beklerken İbrahim, onu sevdiğini söylüyor. Yusuf’un, Sabri’nin davasını almasıyla Yağmur’la arası bozuluyor. Yağmur, Yusuf’u bir daha görmek istemediğini söylüyor. Yusuf ise, onunla konuşmadan evinin önünden ayrılmıyor.

İşte Bir Annenin Günahı 4. bölüm 1. fragmanı…

BİR ANNENİN GÜNAHI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Bekir’in tutuklanmasından sonra Suna, vicdanına bunu yediremez. Sabri’nin hayaliyle sürekli kavga eder. Suna’nın küçük oğlu annesini kendi kendisiyle konuşup katil olduğunu söylerken görür. Ondan korkmaya başlar. Bekir’in kızı, babasının suçsuz yere tutuklanmasını kaldıramaz. Önce Sabri’nin evine gidip evlerinin camlarını taşlar. Sonra inşaata çıkıp kendisini oradan atıp intihar etmeye çalışır.

Suna, saati sattığı saatçiyi bulur. Ama orada başka bir adamla karşılaşıyor. Adam 25 senedir o dükkanı kendisinin işlettiğini ve kendisinden başkasının da yanında çalışmadığını söyler. Suna’nın kafası allak bullak olur. Sattığı saat nasıl Bekir’in bahçesinde çıkmıştır.

Suna, son anda gidip Bekir’in kızının intihar etmesini engeller. Yusuf, çok güçlü hiç bir davayı kaybetmeyen bir avukatın yanında staj yapmaya başlar. Patronuna Bekir’in davasını sunar. O da Bekir’le konuşup cinayet saatinde bulunduğu yeri ve şahitleri bulup savunma dosyasına ekler. Mahkeme günü, tam da Bekir’in masum olduğu ortaya çıkıp serbest kalacağı sırada o çıkıp hakime cinayeti kendisinin işlediğini söyler.

Bekir’in cinayeti üstlenmesinden sonra Suna, onunla görüşmeye hapishaneye gider. Ona neden cinayeti üstlendiğini sorar. Bekir’de, Sabri’yi öldürdüğünü yineleyince Suna onu, kendisinin öldürdüğünü söyler. Bekir, herkes için böylesinin hayırlı olacağını ve ondan bunu kimseye söylememesini ister. İbrahim komiser Suna’nın yanına gider. Masanın üzerine kelepçeyi koyar. Suna, içinden onun her şeyi anladığını ve kendisini tutuklamaya geldiğini düşünmeye başlar.

Bir Annenin Günahı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İbrahim Komiser Suna’yla Ne Konuşacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler