Ana SayfaKimdirBilal Çatalçekiç Kimdir?

İlgili Postlar

Bilal Çatalçekiç Kimdir?

Yıllardır farklı karakterlerde yer aldığı diziler ile evimize konuk olan Bilal Çatalçekiç Kimdir? Bilal Çatalçekiç Nerelidir? Bilal Çatalçekiç Kaç Yaşında? Bilal Çatalçekiç biyografisi ve hakkında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Bilal Çatalçekiç Nerelidir? Bilal Çatalçekiç Kaç Yaşında? Bilal Çatalçekiç Hangi Burç?

Bilal Çatalçekiç, 24 Ocak 1981 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. 36 yaşında olan oyuncu Kova burcudur.

Bilal Çatalçekiç Kimdir?

Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Bölümünden mezun oldu. 1993 yılında”Bakış Gösteri Sanat Tiyatrosu” kadrosunda görev almaya başladı. Aldığı drama ve oyunculuk eğitimini birleştirerek çeşitli tiyatrolarda yer alan Çatalçekiç, tamamladıktan sonra “Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuvarı – Klasik Türk Musikisi Bölümü”nü kazandı. Konservatuar eğitimini aldıktan sonra solistlik, koristlik ve notistlik yaptı. “Mısırlı Ahmet Ritim Akademi”sinde 2 sene ritim dersleri gördü. Kanun, Piyanove perküsyon gibi aletler çalmaktadır.

“Müjdat Gezen Sanat Merkezi – Tiyatro” bölümünü okumaya hak kazanmış, 4 sene boyunca eğitim almayı sürdürdü. Mezun olduktan sonra profesyonel olarak Müjdat Gezen Tiyatrosu, Engin Cezzar ve Gülriz Sururi Tiyatrosu ve Tiyatro İstanbul gibi önemli kurumların çeşitli oyunlarında oyuncu olarak performans sergiledi. Aynı zamanda bir çok dizi, reklam, sinema filmi ve televizyon programında yer aldı.

Bilal Çatalçekiç, Oz Büyücüsü, Adalet Pantalon Kemeridir, Sıdıka, Aile Bağları, Canım Kocacığım, Evli ve Çocuklu, Hababam Sınıfı Askerde, Maskeli Beşler, Doktorlar, Ev Hapsi,Fırtına, Zoraki Başkan, Acayip Hikayeler, Emret Komutanım, Buyur Burdan Yak, En Güzel, Oflu Hoca Trakya’da gibi film ve dizilerde rol almıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler