Ana SayfaDedikoduBige Önal Aras Bulut İynemli İle Evleri Ayırdı

İlgili Postlar

Bige Önal Aras Bulut İynemli İle Evleri Ayırdı

Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşadıktan sonra ‘Aşk yeniden’ demişti. Ancak ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten geçtiğimiz günlerde bir kez daha kötü haber gelmiş ve ikilinin yollarını ayırdığı öğrenilmişti. Son olarak evlenmeleri beklenirken ayrılan çiftten Önal’ın, İynemli ile beraber yaşadığı evden taşındığı ortaya çıktı. Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile evleri ayırdı. İşte detaylar;

Evlilik Arifesinde Olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Ayrıldı!

Geçtiğimiz Aras Bulut İynemli’nin özel hayatında herkesi şaşkına çeviren bir gelişme yaşanmıştı. 6 yıldır beraberlik yaşayan Aras Bulut İynemli ve Bige Önalyollarını ayırma kararı almışlardı.

Bige Önal ayrılık haberinden birkaç hafta önce gazetecilerle karşılaşmış ve evlilik sorusuna “Sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ve aynı cevabı alıyorsunuz Lütfen bir daha sormayın” demişti.

Aras Bulut İynemli ve Miray Daner Arasındaki İlişki Şaşkına Çevirdi

Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli Aşk Mı Yaşıyor?

Ayrılık haberlerinin ardından Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli hakkında çarpıcı iddialar da beraberinde geldi. Aras Bulut İynemli’nin Çukur dizisindeki rol arkadaşı Damla Sönmez’le yeni bir aşka yelken açtığı hatta ikilinin bir süredir gözlerden uzak bir şekilde birlikteliklerini yürttükleri söylentileri dolaşmaya başladı. İddialara göre İynemli ve Sönmez İzmir Seferihisar tarafında karavan kiralamışlardı. Konu üzerinde ikilinin bir süre sessiz kalması aşkı doğrular nitelikte sayılınca Aras Bulut İynemli’nin ajansından konuyla ilgili açıklama geldi.

Art İstanbul menajerlik şirketi ikinin arasında hiçbir şey olmadığını şu sözlerle açıkladı;

“Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız”

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Barıştı Mı?

Popüler bir gazetenin iddiasına göre, İynemli ve Önal ayrılığa fazla dayanamadı. Geçtiğimiz hafta yeniden mesajlaşmaya başlayan çift yelkenleri suya indirdi.

Bige Önal’dan gelen mesajlarla yumuşadığı söylenen İynemli’nin kendisi gibi oyuncu olan 31 yaşındaki güzele, “Yeni yaşıma sensiz girmek istemiyorum” dediği iddia ediliyor. İlişkilerine bir şans daha vermeye karar veren ikilinin Çanakkale’ye gittikleri de kulislerde dolanan fısıltılar arasında.

Assos yakınlarında bir taş ev kiralayan sevgililer, hem barışmalarını hem de Aras Bulut İynemli’nin 36’ncı doğum gününü kutladı.

Bige Önal Kimdir?

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal İlişkisi Bitti Mi?

Dijital platformda yayınlanacak dizisinin çekimleri devam eden Aras Bulut İynemli ile kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal’ın, bir kez daha yollarını ayırdığı konuşuluyor.

İkilinin, yaşadıkları gerginliğin ardından karşılıklı olarak ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Çiftin yakın çevresi, beraberliğin bu kez kesin olarak bittiğini dile getiriyor.

Bige Önal Aras Bulut İynemli İle Evleri Ayırdı

Tüm bunların ardından Bige Önal’ın, evlenmeleri beklenirken ayrıldığı sevgilisi Aras Bulut İynemli ile beraber yaşadığı evden taşındığı ortaya çıktı.

Oyuncunun taşınma haberi ise Önal’ın eşyalarını taşıyan nakliyat firmasında çalışan birinin paylaşımı ile duyuldu. Şirketten bir kişi, ünlü ismin boş evinde güzel oyuncuyla çektirdiği kareyi sosyal medyada paylaşınca, taşınma ortaya çıkmış oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler