Ana SayfaÜnlülerBeyonce bile aldatıldı!

İlgili Postlar

Beyonce bile aldatıldı!

Dünyada ünlü en çok beğenilen kadınlar arasında yer alan Beyonce aldatıldı. Rap yıldızı eşi Jay-Z’nin itirafı olay oldu.

47 yaşındaki müzisyen Jay-Z, New York Times’tan Dean Baquet ile bir röportaj gerçekleştirdi. Jay Z, Obama’dan Trump ‘a Grammy adaylığından özel hayatına kadar  demediğini bırakmadı.

Yapmış olduğu Röportajda en çarpıcı açıklaması  Beyonce ve özel hayatı.9 yıllık eşi Beyonce’yi aldattığını itiraf etti. Jay Z  konuyla ilgili olarak tedavi gördüğünü de söyledi.beyonce-bile-aldatildi

Beyonce’u aldattığını itiraf etti!

Ünlü rapçi,eşine yapmış olduğu sadakatsizliğin  geçmişinde yaşadığı sıkıntılardan ya da aldığı yaralardan ötürü hayata karşı genel bir tutumunda olduğunu ve bunun bütün hayatına yansıdığını  ve bu yaralardan dolayı meydana geldiğini belirtti. Lemonade isimli şarkısında  yara izlerinin onu, aldatıldığını vurguluyor. Jay-Z  tam olarak “evet aldattım…” tam açık net bir şekilde söylemiyor üstü kapalı bir şekilde ‘ihanet’,’sadakatsizlik’olarak belirtiyor.

“Hayatta kalma modu’na girdiğinizde ne yaparsınız? Bütün duygularınızı kapatırsınız. Kadınlara karşı bile… Duygusal olarak kapandığımızdan birine bağlanmanız da mümkün olmaz. Benim açımdan bu çok derin bir süreç… Ve sonra her şey bundan sonra meydana gelmeye başlar: sadakatsizlik.”

Jay Z, daha sonra eşi ile birlikte yaptıkları ortak müzik çalışmasına ilişkilerine verdiği etkiye değindi:
“Sanatı terapi seansı gibi görüyorduk ve birlikte müzik yapmaya başladık. Onun o sırada yaptığı müzik benden daha ilerideydi. Bu yüzden ortak albüm yerine, onun albümü çıktı. Ancak birlikte yaptığımızı bir sürü şarkı var. Onun asla “Ben bu albümü yapıyorum” gibi bir tavrı olmadı.”
 beyonce-bile-aldatildi

Diğer taraftan birlikte yaptıkları müzik çalışmasının onların ilişkisini kötü etkilediğini ve çiftin arasında tartışmalara neden olduğunu ekleyen Jay Z, Beyonce ile boşana bileceklerini ima ederek şunları söyledi: “Bilirsiniz, çoğu insan çekip gider ve insanların boşanma ihtimali kendilerini göremediklerinden yüzde 50 gibi olur. Fakat en zor şey; birinin yüzünde ona acı çektirdiğinizi görmeniz ve kendinizle yüzleşmeniz gerektiğini fark etmenizdir.”

 

Şimdi ise gözler dünyaya güzelliği ille nam salan Beyonce’a çevirdi. Güzel şarkıcı eşinden boşanacak mı? Olay Amerika basınında büyük yankı buldu. Beyonce’un ise ne yapacağı merak ediliyor.

Beyonce Bile Aldatıldı!
Jay-z, eşi ve çocukları

2008 yılında evlenen Beyonce ve Jay Z’nin Blue Ivy adında 5 yaşında bir kızları ile Sir Carter (erkek) ve Rumi Carter (kız)isimli geçen haziran ayında dünyaya gelen ikizleri bulunuyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler