Ana SayfaDedikoduÜnlü Manken İnci Pars,Evli Olan KKTC Başbakanı'ndan Çocuk Bekliyor!

İlgili Postlar

Ünlü Manken İnci Pars,Evli Olan KKTC Başbakanı’ndan Çocuk Bekliyor!

Ünlü Manken İnci Pars,Evli Olan KKTC Başbakanı’ndan Çocuk Bekliyor!

Çarpkınlıkları, eşiyle olan çekişmeli boşanma davası ile sürekli gündeme gelen KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün bu sefer yasak aşk skandalı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü mankenlerden biri olan İnci Pars, Hüseyin Özgürgün’den bebek beklediği ve hamileliğinin 5 aylık olduğu ortaya çıkınca ortalık karıştı.

Hüseyin Özgürgün Eşiyle Boşanma Aşamasında

Hüseyin Özgürgün 3 yıl önce Dilek Özgürgün ile Ankara’da evlendi. Fakat Hüseyin Özgürgün, eşine “evlilik birliğindeki görev ve rolü yerine getirmediği”gerekçesiyle boşanma davası açtı. Dilek Özgürgün ise bu iddiayı tamamen yalanladı ve kendisi de dava açtı.Daha sonra ise Dilek Özgürgün’ün avukatı şu açıklamayı yaptı, “Hüseyin Özgürgün, sevgilisi Pars’a üç katlı, tenis kortlu, sıcak/soğuk havuzlu ve etrafı kale gibi duvarlarla çevrili 5 milyon TL değerinde bir malikane almıştır. Bu da evlilik süresince evlilik görevini kimin yerine getirmediğini ortaya koymaktadır. Mahkemenin bu hususları dikkate alarak karar vereceğine inanıyoruz” dedi.

İnci Pars Yasak Aşkından 5 Aylık Hamile!

Duruşma ileriki bir tarihe ertelenirken dün dava ile ilgili ilginç bir gelişme daha yaşandı. Tüm konuşmaların ilgi odağı olan İnci Pars, yasak aşkı Hüseyin Özgürgün’den 5 aylık hamile olduğu iddia edilince, Dilek Özgürgün ise bu olayı da yargı önüne taşımaya karar verdi. Tüm bu iddiaların üzerine İnci Pars’ın hiçbir açıklama yapmaması iddiaları doğrular yönde.

Ünlü Manken İnci Pars,Evli Olan KKTC Başbakanı'ndan Çocuk Bekliyor!
Ünlü Manken İnci Pars,Evli Olan KKTC Başbakanı’ndan Çocuk Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler