Ana SayfaÜnlülerBeyaz'dan Yarışmacıya Çılgın Teklif!

İlgili Postlar

Beyaz’dan Yarışmacıya Çılgın Teklif!

O Ses Türkiye programında sahnesine çıkan yarışmacıyı takımına katmak için her yolu deneyen Beyazıt Öztürk, “Araya Acun ılıcalı’yı sokarak seni birinci yaparım.” diyerek çılgın bir teklifte bulundu.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Yeni sezonda O Ses Türkiye‘nin jüri kadrosunda bulunan Beyazıt Öztürk, dün akşam ekranlara gelen bölümde başarılı yarışmacı Muhammet Ali Sayar’ı takımına almak için Hadise’yle kıyasıya yarıştı.

Hadise’le Beyaz Kıyasıya Yarıştı

1,5 milyon takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından kimseyi takip etmeyen Beyazıt Öztürk, dün akşam yarışan yarışmacıyı takımına almak için sosyal medya hesabından takip etmeyi vaat etti. Yarışmacıdan beklediği tepkiyi alamayan Beyazıt Öztürk, Hadise’nin “Seninle düet yapar, kendi hesabından paylaşırım.” lafının üzerine yarışmacıyı etkilemek için adeta bombayı patlattı.

Beyazıt Öztürk : “Araya Acun’u Sokar Seni Birinci Yaptırırım”

Beyazıt Öztürk, dün gece yayınlanan bölümde yarışmacıyı ikna etmek için “Beni seçersem Acun Ilıcalı’yı araya koyup torpil yaptırıp seni birinci yaptırabilirim. Patronu tanıyorum sonuçta.” diyerek stüdyo ve ekran başındaki izleyicileri kahkahaya boğdu.

Hadise’yi Kızdıran ‘Güzellik’ Polemiği!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler