Ana SayfaÜnlülerHadise'yi Kızdıran 'Güzellik' Polemiği!

İlgili Postlar

Hadise’yi Kızdıran ‘Güzellik’ Polemiği!

Acun Ilıcalı’nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Azeri yarışmacı Naz Dej, O Ses Türkiye’de jüriyi sesiyle büyüledi. Naz Dej’i kendi takımına almak isteyen Hadise ile Acun Ilıcalı arasında ilginç diyaloglar oluştu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Gelen İstek Üzerine Bir de Türkçe Şarkı Söyledi.

Acun Ilıcalı’nun sunduğu, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise’nin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’nin 28 Ekim Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde,  Azeri yarışmacı Naz Dej, I Care isimli şarkıyı söyledi. Güzelliğiyle de dikkat çeken Naz Dej, jüri üyelerinden Hadise, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk’ü etkileyerek döndürmeyi başardı. Naz Dej,  gelen istek üzerine bir de Türkçe şarkı söyledi.

Naz Dej Kimi Seçti?

Jüri üyeleri ise Naz Dej’i kendi takımlarına alabilmek için birbirleriyle yarıştı. O Ses Türkiye’de sahneye çıkan Naz Dej’in güzelliği konusunda açılan sohbet Hadise’nin 2014 tarinde elediği Karima’yı akıllara getirdi. Hadise’ye takılan Acun Ilıcalı ile jüri arasında güldüren diyaloglar oldu. Naz Dej ise Murat Boz’un takımına girmeyi tercih etti.

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler