Ana SayfaÜnlülerBeyaz'dan Hadise'ye şoke eden teklif

İlgili Postlar

Beyaz’dan Hadise’ye şoke eden teklif

Beyaz’dan Hadise’ye şoke eden teklif… Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye jüri üyeliğini paylaştığı Hadise’ye şoke eden bir teklifte bulundu. Hadise, Beyaz’dan aldığı teklif karşısında şoke olurken, verdiği yanıt ile dikkat .ekti. Beyaz, Hadise’ye hangi teklifte bulundu? Hadise’nin Beyaz’a yanıtı ne oldu? Detaylar haberimizde…

Beyaz’ın, ‘O Ses Türkiye’ Yarışmacısına İnanılmaz Vaadi!

O Ses Türkiye’de Beyaz’dan büyük sürpriz

Uzun yıllar yaptığı Beyaz Show isimli programı ile izleyicilerin kalbinde taht kuran Beyazıt Öztürk, bu sezon ekran kariyerine O Ses Türkiye isimli ses yarışması ile devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışma programında jüri üyesi olarak yer alan Beyaz, aynı jüride bulunan ünlü şarkıcı Hadise’ye şaşırtan bir teklifte bulundu.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyaz’dan Hadise’ye şoke eden teklif

Beyazıt Öztürk, programın bir kısmında Hadise’ye dönüp “Bir şey söyleyeceğim. Gerçekten içten söylüyorum. Benimle sevgili olur musun?” diyerek bir teklifte bulundu. Beyaz’ın teklifi karşısında Hadise de dahil olmak üzere hem ekran başındaki izleyiciler, hem de stüdyodakiler şoke oldu.

Hadise kimdir?

Hadise’den Beyaz’a yanıt

Beyaz’dan gelen teklif karşısında neye uğradığını şaşıran Hadise, kısa süre sonra bunun bir şaka olduğunu anladı ve “Ben ne soru gelirse gelsin benden büyüklere saygı duyup dinlerim.” diye yanıt verdi.

Beyazıt Öztürk, ünlü şarkıcı Hadise’ye yaptığı teklif ile kısa süreli şaşkınlık yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler